Cameron Diaz és Jude Law titokban egymásba szerettek a Holiday forgatásán: ezért lett vége a románcuknak

Cameron Diaz és Jude Law a Holiday film forgatásán érezték egymás között a szikrát, mégis hamar vége lett a kibontakozó szerelmüknek.

cameron-diaz-jude-law4

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz és Jude Law a 2006-ban debütáló Holiday film forgatásán gabalyodtak egymásba. A karácsonyi vígjátékban egyértelműen érződik, hogy a két színész között csak úgy izzott a levegő.

Sokan nem is gondolnák, de a színésznő végtelenül beleszeretett kollégájába a forgatások során. Kettőjük között rövidesen szerelem alakult ki, amely nem tartott sokáig.

Cameron Diaz és Jude Law szakítása

A filmben a sikeres filmrendezőt alakító sztár és a kisvárosban élő, kétgyermekes családapát megformáló sármos színész már az első pillanatban érezte, hogy több van közöttük egyszerű munkakapcsolatnál.

cameron-diaz-jude-law
Fotó: Getty Images Hungary/ Lalo Yasky

Az ötvenéves szőkeség a forgatásokat követően a Sunday Mirrornak vallotta be, hogy az előítéletek ellenére odáig volt munkatársáért.

- Általában mindenkinek van egy előítélete Jude-ról, ami nem felel meg a valóságnak. A karakter, akit a filmben alakít, nagyon hasonlít rá. Karizmatikus, szórakoztató, nyitott és sármos. Nagyon könnyű volt beleszeretni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cameron a film forgatása során egyedülálló volt, miután szakított Justin Timberlake-kel. Eközben Jude Law és Sienna Miller is felbontották jegyességüket, amikor kiderült, hogy a színész megcsalta párját a gyerekek dadájával.

A színész öt gyermek édesapja. Első feleségétől három gyereke is született: Rafferty Jellicoe Frost Law 1996-ban, Iris Law 2000-ben,  Rudy Law 2002. szeptember 10-én született. Sophia Law 2009-ben látta meg a napvilágot, édesanyja Samantha Burke amerikai modell, Ada Law pedig 2015 márciusában született, a kislány édesanyja Catherine Hardinggal énekesnő.

cameron-diaz-jude-law2
Fotó: Getty Images Hungary/ Jun Sato

2007-ben a pletykák azt állították, hogy Jude az Egyesült Államokba repült, hogy időt töltsön Cameron Diazzal.

- Cameron és Jude nagyon összebarátkoztak, miközben együtt dolgoztak, de most ez a barátság egy románccá alakult át - nyilatkozta egy akkori forrás.

A bennfentes állítása szerint egyetlen dolog állt a szerelmesek útjában, ez pedig az volt, hogy a csalódások után nem szerettek volna elköteleződni hosszú távon.

cameron-diazek
Fotó: Getty Images Hungary/ James Devaney

- Mindketten szívfájdalmat éltek át a múltban, és nem akartak túl gyorsan beleugrani semmibe - tette hozzá a forrás.

A románcuk rövid időn belül tönkrement, Cameront később P Diddy rapperrel hozták kapcsolatba. A pletykák 2011-ben újra elkezdődtek, amikor azt állították, hogy a két színész Londonban élvezte egymás társaságát.

- Amikor Cameron Londonban volt a Gambit forgatásán, ő és Jude felvették a kapcsolatot egymással - mondta egy forrás a Star magazinnak. Szerelmük nem tartott sokáig, a bizalom és a csalódások rányomták a bélyegét a kapcsolatukra.

A színésznő 2015-ben feleségül ment a Good Charlotte sztárjához, Benji Maddenhez, míg Jude Law 2019 áprilisában kötött házasságot Phillipa Cohen pszichológussal.

Helen Mirren és Liam Neeson szakításának oka

Helen Mirren és Liam Neeson 1980-tól egészen 1985-ig alkottak egy párt, szerelmük mesébe illő volt, és sokan irigyelték őket. Habár sokak számára kívülről romantikusnak és tökéletesnek tűnhetett a kapcsolatuk, valójában öt éven belül véget is ért. Ennek ellenére nagyon jó barátságot ápolnak egymással a mai napig, és szeretettel gondolnak vissza az együtt töltött időkre, ahogyan egymásra is.

Helen Mirren és Liam Neeson a 80-as évek álompárja voltak: emiatt ment tönkre a kapcsolatuk

Helen Mirren és az ír Liam Neeson igazi álompárnak számítottak a '80-as években, elárulták, miért intettek búcsút egymásnak.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük