Ráncos combokkal is szexi a 64 éves Helen Mirren
Bikinis fotó
A szőke sztár filmjeiben előszeretettel szabadul meg ruháitól, annak ellenére, hogy már túl van a hatodik ikszen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren színésznőt a napokban kapták le Olaszországban, ahol rendező férjével, Taylor Hackforddal egy kastély büszke birtokosai.


A 64 éves Oscar-díjas színésznő – 2007-ben A királynő című moziban nyújtott alakításáért vihette haza az arany szobrocskát – láthatóan még mindig remekül fest fürdőruhában.

Annak ellenére, hogy combján erőteljesen felfedezhetők az öregedés jelei. Mindenesetre a bevallottan plasztikaellenes sztárnak semmi szégyellnivalója nincs, alakját még mindig sokan irigyelhetik a fiatalabb korosztályból is.

Nem is szereti a bikinit

Bár több ízben is lencsevégre kapták már a hírességet, emlékezetes piros bikinis fotója, amely tavaly nyáron készült, mind közül az egyik legtöbbet emlegetett.

Mirren ugyan igyekezett a szerencsés beállításra és a fényviszonyok kedvező mivoltára fogni szépségét, és hangsúlyozta, valójában nem néz ki jobban, mint egy hatvan-egynéhány éves asszony, a felvétel nem várt hatást váltott ki.

Vásárlásra ösztönözte a nőket

Az ominózus, vörös Marks & Spencer-bikinit rögtön elkapkodták a polcokról, ugyanis minden idősebb hölgy abban bízott, hogy hozzá hasonló bombázó külseje varázsolódik majd a falatnyi ruhadarabtól.

Mindemellett Simon Davis író szerint ugyancsak Mirrennek köszönhető, hogy ezentúl a fiatalabb férfiak nem érzik kínosan magukat, ha idősebb nővel kezdenek viszonyt. Hiszen a kép tanúsága szerint egy 63 éves érett szépség is képes kenterbe verni az ifjabb vetélytársakat.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásképpen pedig a szépséges színésznőt, aki egyébként még 57 évesen is levetkőzött a Tavasz Rómában című film egyik jelenetében, a Hogyan öregedjünk méltósággal? mozgalom is a példaképévé választotta, mondván, műtéti segítség nélkül is lehetséges a szép öregség. Ez pedig legalább annyi büszkeségre adhat okot, mint a már említett Oscar-díj.

Ezt is szeretjük