A 76 éves Helen Mirren vonzotta magára a tekinteteket Párizsban: stílusát a fiatalabbak is megirigyelhetik

Helen Mirren ellopta a show-t Párizsban.

GettyImages-507618758
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helen Mirren azon színésznők egyike, akinek a stílusáról csak pozitív cikkek készülnek a lapokba. A belőle sugárzó bájával és eleganciájával mindenkit lenyűgöz maga körül.

A 76 éves sztárt sokan tekinthetik példaképnek, ugyanis ő az élő bizonyítéka, hogy nem számítanak az évek, hiszen egy nő bármikor képes magából kihozni a maximumot, nem mellesleg méltósággal viseli a korát, nem vált a plasztika rabjává, emiatt még többen rajonganak érte.

Helen Mirren a párizsi divathéten

Nemcsak a film-, hanem a divatiparban is elismert. 2014-ben a L'Oreal márkanagykövete lett, több kampányukban is szerepelt az elmúlt években. A divatcég a párizsi divathétre is felkérte a színésznőt, hogy egy extravagáns sminkben és egy elegáns kosztümben lejtsen végig a kifutón, Mirren természetesen nem utasította vissza az ajánlatot. Irtó sikkes és vagány volt.

GettyImages-1344665613
Fotó: Peter White / Getty Images Hungary

- Egész életemben rengetegszer léptem fel színházban, szóval a show-ban való szereplés a DNS-emben van. Viszont amit imádok a divatbemutatókban, az az, hogy óriási a káosz, a színházban a sok próba miatt mindenki tudja a dolgát, itt viszont nem. Szeretem a technikáját, ahogy összeállítanak egy divatbemutatót, annyira szórakoztató ezt végignézni. És azt kell mondanom, hogy minden hivatásos modell nagyon aranyos. Nyugodtak, mert újra és újra végigmennek a kifutókon, ezért hozzászoktak a káoszhoz. Én eközben félelemmel és csodálkozással nézem az egészet. Persze csodával határos módon mindig van egy pillanat, amikor mindannyian sorba állnak, egymás után haladnak, és minden összejön. Minden tökéletesnek tűnik, mindenki tudja, mit csinál, de én ezt sosem fogom pontosan megérteni, hogy tudják ezt így összehozni! De tényleg szórakoztató - nyilatkozta a Vogue-nak.

A színésznő imádja kifesteni magát, amikor valami nyilvános eseményre megy, nem köti meg a sminkmesterek kezét, sőt, kreativitásra buzdítja őket.

- Amennyire csak lehetséges, szeretem felrúgni a saját szabályaimat. Ha sminkesekkel dolgozom, általában megkérdezik, mi tetszik nekem, mit szeretnék, erre mindig azt mondom nekik, hogy az arcom a vásznuk, és tegyenek vele azt, amit akarnak.

GettyImages-1344645396
Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

Azt tapasztalta, sokan hajlamosak arra, hogy egy idő után nem kísérleteznek, helyette ugyanúgy készítik el a hajukat és a sminkjüket, azonban mindig jó érzéssel tölti el, ha egy kis változatosságot belecsempész a külsejébe.

Mirren amellett, hogy igazi stílusikon, nagyon életvidám személyiség is.

Ne érezd magad megbénítva a saját bizonytalanságodtól, és ne legyél túl udvarias vagy bocsánatkérő az életben! Ne értsd félre, nagyon udvarias ember vagyok, utálom a bunkóságot, de nem pont erre gondolok. Inkább légy nyitott az új lehetőségekre! Csevegj az emberekkel, és legyél a lehető legnyitottabb! Nagyon jó dolog időnként gyermekként vagy idegenként nézni a világra, és újdonsült tanúja lenni saját környezetednek. Képzeld el, hogy most éled ezt meg először, és próbáld meg átélni a varázslatot, mert minden környezetben van varázslat. Nem kell hozzá más, mint friss szemmel látni - tanácsolta.

Enrique Iglesias édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás a hetvenesztendős Isabel Preysler stílusa.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük