Heidi Klum egy szál melltartóban fotózkodott: a 48 éves modell merész képet posztolt

Heidi Klum testét nem fedte más, mint egy melltartó és egy tányér sütemény.

heidi-klum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Heidi Klum csak 18 éves volt, amikor egy modellversenyen reklámarcnak választották. A Petra magazin által szervezett Model 92 megmérettetés csupán az első lépcsőfok volt a fényes karrierjében, ami immár 20 éve tart.

Mivel ilyen régóta él a reflektorfényben, rajongói jól ismerik a személyiségét. Igazi szabad lélek, aki imádja a művészeteket, mindig vidám és a lehető legjobban érzi magát a bőrében.

A 48 éves Heidi Klum merész képe

Azt is pontosan tudhatjuk róla, hogy nem jellemzi a szégyenlősség, nem csak a húszas éveiben sétált végig a legnagyobb magabiztossággal a kifutón falatnyi bikiniben vagy fehérneműben, közel az ötvenhez sem okoz neki gondot, hogy lenge öltözékben álljon a kamera elé. Tegnap minden eddiginél merészebb képet posztolt az Instagram-oldalára. Semmi mást nem viselt, csupán egy áttetsző anyagból készült melltartót.

A pikáns fotón éppen nassolás közben látható, pusztán egy tányér almás pite takarta a testét. A felvételen tökéletesen látszik, mennyire fitt az alakja, és azt is jól példázza, hogy mindezt nem úgy éri el, hogy közben lemond a finom falatokról. 

A német származású szépség több alkalommal elárulta, nem hisz az őrült diétákban és a hatalmas áldozatokkal járó étkezésben. Ő a mértékletesség elvét követi, az édességtől a pizzáig mindent fogyaszt, de kizárólag kis mennyiségben. Illetve arra is odafigyel, mikorra időzíti a vacsorát.

heidi klum 1
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

- Az utolsó étkezésem sosincs később este hatnál. Általában ilyenkor a gyerekeimmel együtt eszünk, ez segít az időzítésben. Szerintem nagyon fontos, hogy ne együk lefekvés előtt, hiszen így a szervezetünknek kellő ideje marad az emésztésre - ecsetelte az Entertainment Tonightnak.

50 fölötti modellek fürdőruhában

Képes összeállításunkban olyan modelleket mutatunk, akik 50 fölött fotózkodtak szexi fürdőruhában. Íme Cindy Crawford, Brooke Shields vagy Paulina Porizkova strandolós fotója.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük