A palota megbosszulja Harry tetteit: ilyen messzire ültetik a herceget a családjától a koronázáson

Harry herceg biztosan nem Vilmos mellett foglal helyet Károly király koronázásán.

Harry herceg ültetése Károly király koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már kevesebb mint két hét van vissza Károly király koronázásáig. A brit sajtó munkatársai napról napra egyre több részletet tudnak meg a Westminster-apátságban lezajló ceremóniáról.

Április 12-e óta köztudott, hogy Harry herceg biztosan nem hagyja ki a történelmi pillanatot, ám Meghan és a gyerekek nélkül tér vissza Londonba. A The Sun már azt is megtudta, hol foglalhat helyet a herceg.

Harry herceget ide ültetik Károly király koronázásán

Úgy tűnik, a palota alkalmazottai nem finomkodtak, amikor el kellett dönteniük, hová is ültessék az Amerikában élő herceget, aki az elmúlt hónapokban újabb kellemetlen pillanatokat okozott szeretteinek a Tartalék című memoárjával, illetve a Netflixen debütáló Harry és Meghan című dokumentumfilm-sorozattal. A királyi család legfontosabb tagjai nyilván elöl lesznek, ám Harry tíz sorral hátrébb foglal majd helyet.

GettyImages-1478184021
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Paul Burrell, Diana hercegnő volt inasa is elmagyarázta a GB Newsnak adott interjújában, hogy semmi esélye annak, hogy Harry és a családtagjai megbeszéljék nézeteltéréseiket.

A herceg számára azonban egyfajta előnnyel is jár, hogy hátrébb foglal helyet, mert így könnyedebben elhagyhatja a helyszínt.

- Harry nem azért jön, hogy ott lógjon a többiekkel. Nem akar túl sok időt velük tölteni. Nincs esély a békülésre, és attól tartok, hogy a Windsoroktól elég fagyos fogadtatást kap majd - fogalmazta.

Harry és Károly között ez okozott nagy távolságot

Károly király egy idő után már nem fogadta Harry herceg telefonhívásait.

Harry herceg káromkodva szidta az apját: Károly király így bosszulta meg a dolgot

Károly király egy idő után már nem fogadta Harry herceg telefonhívásait.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük