Károly király döntésén így felháborodott Harry: a herceg dühből vissza is utasította apja vacsorameghívását

Harry herceg nagyon mérges volt Károly királyra.

Harry herceg ezért volt mérges Károly királyra
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő két héttel ezelőtt hunyt el, az elmúlt 14 napban rengeteg olyan dolog zajlott a palota falain belül, amelyek közül még nem minden került nyilvánosságra.

Bár a haláleset óta eltelt egy kis idő, a The Sun egyik informátora még csak most mesélte el, mi volt Harry herceg reakciója, amikor III. Károly király megkérte, ne hozza magával Meghan hercegnét Balmoralba.

Harry herceg mérges volt Károly királyra

Amikor a királynő már a halálos ágyán feküdt, azonnal értesítették a családtagokat, hogy utazzanak minél előbb Balmoralba, hogy végső búcsút tudjanak venni tőle. Harry hercegék aznap már pont Angliában voltak, mert eredeti tervük szerint szeptember 8-án Londonban, egy gálán vettek volna részt Meghannal. Amikor Károly király felhívta fiát, hogy repüljön azonnal Skóciába, a herceg ragaszkodott hozzá, hogy a felesége is vele jöhessen, ám ezt az uralkodó megtiltotta neki. Károly azzal indokolta, hogy szerinte nem lenne helyénvaló, ha Meghan is ott lenne.

Harrynek nem tetszett, hogy Erzsébet halála napján Károly király azt kérte fiától, Meghan nélkül jöjjön Balmoralba.
Harrynek nem tetszett, hogy Erzsébet halála napján Károly király azt kérte fiától, Meghan nélkül jöjjön Balmoralba.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A herceg lekéste azt a járatot, amivel eredetileg ment volna, így végül egy későbbi járatot ért el, de túl későn ért oda, nem tudott Erzsébettől elbúcsúzni. Aznap este Károly egy szűk körű vacsorát tartott a Birkhall néven emlegetett birtokán, ám Harry annyira dühös volt, hogy visszautasította az ajánlatát. Pedig a vacsoraasztalnál ott volt még Kamilla királyné és Vilmos herceg is. Katalin hercegné Angliában, az Adelaide Cottage-ban maradt a gyerekekkel.

A herceg ahelyett, hogy az apjával, a bátyjával és mostohaanyjával gyászolt volna szeptember 8-án, inkább Edward gróffal, Zsófia grófnéval és András herceggel töltötte az est hátralevő részét.

- Harry annyira el volt foglalva, hogy Meghant is magával vigye, és a családjával együtt legyen, hogy végül lekéste a járatot. Károly elmondta neki, ha az országban jár, bármikor vacsorázik vele, de Harry annyira dühös volt, hogy nemet mondott arra, hogy az apjával és a bátyjával egyen együtt.

Másnap a legkorábbi géppel visszarepült Londonba.

Károly király tervével keresztbe tesz a fiának

Károly király terve nemcsak Harry herceget, hanem András herceget és Beatrice hercegnőt is érinti.

Károly király keresztbe tesz Harry hercegnek ezzel a húzásával: újabb szigorítást akar bevezetni

Károly király terve nemcsak Harry herceget, hanem András herceget és Beatrice hercegnőt is érinti.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük