Harrynek és Meghannak eszük ágában sincs találkozni Katalinékkal: ezt fogják csinálni, miután visszatértek Angliába
Harry herceg és Meghan hercegné szeptemberben térnek vissza Angliába.

GettyImages-1054546696
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptember 5-én újra repülőgépre ülnek, hogy Angliába utazzanak. Nemcsak Londonba, hanem Manchesterbe is ellátogatnak, ahol részt vesznek a One Young World Summit eseményen. 

Nemcsak az Egyesült Királyságba, hanem Németországba is elutaznak. Bár Harry ismét közel lesz testvéréhez, Vilmos herceghez, ám a királyi források szerint Sussex hercege és hercegnéje nem tervezik, hogy meglátogatják a trónörököst és családját, írta meg a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan hercegné visszatérnek Angliába

Meghan hercegné beszédet mond a One Young World Summit eseményen, szeptember 6-án pedig Düsseldorfban lesznek, ahol megrendezik az Invictus Gamest. Ezután visszatérnek Angliába, hogy szeptember 8-án részt vegyenek a WellChild Awardson, amelynek London ad otthont. Utóbbi eseményen Harry herceg áll ki a nyilvánosság elé, hogy beszédet mondjon.

GettyImages-1400879350
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

A júniusi jubileumi ünnepségek óta ez lesz az első alkalom, hogy Harry és Meghan visszatérnek a herceg szülőhazájába. Nyár elején negyed óra erejéig négyszemközt találkoztak Erzsébet királynővel, hogy bemutassák neki dédunokáját, Lilibet Dianát. Vilmosékkal azonban akkor nem töltöttek el egy percet sem privát módon, csak a nyilvános eseményeken futottak össze.

Harry a bátyjával 2021 júliusában beszélgetett utoljára szemtől szemben, ugyanis akkor leplezték le a Kensington-palotában Diana hercegnő szobrát.

GettyImages-1241122390
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Nagy eséllyel a sussexiek régi otthonukban, a Frogmore Cottage-ban szállnak meg, így a cambridge-iektől nem is lesznek olyan messze. Vilmosék még a nyár végéig a windsori kastélyhoz nem messze lévő Adelaide Cottage-ba költöznek át, hogy közelebb legyenek az egészségi problémákkal küzdő Erzsébet királynőhöz.

A Frogmore és az Adelaide Cottage közti távolság mindössze 800 méter, bár hiába a közelség, a sussexiek fő célja nem az, hogy lássák Harry rokonait, hanem az, hogy olyan jótékonysági ügyek mellett álljanak ki, amelyek közel állnak a szívükhöz.

Meghan anyja, Doria

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remek alakkal rendelkezik Doria Ragland.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük