Harryre és Meghanra rájár a rúd: otthonuk környékén ez okoz bosszúságot nekik
Harry herceg és Meghan hercegné hétköznapjait a városukban terjedő bűz nehezíti meg.

GettyImages-1026725762
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020 júliusa óta élnek montecitói álomotthonukban, amit a legutóbbi hírek szerint szeretnének eladni, mert a ház elhelyezkedésével nem elégedettek, ám maradnának továbbra is a kisvárosban.

A Daily Mail legfrissebb riportja szerint a hercegi pár számára nem egyszerű mostanában az élet Montecitóban, ugyanis kellemetlen szag terjed a környékükön.

Harry és Meghan problémája Montecitóval

A hercegi pár otthona nincs túl messze Andrée Clark madármenhelyétől, amit egy 39 hektáros mocsaras terület vesz körül. Ez Santa Barbara egyik legnagyobb vadon élő menedékhelye, ám a stagnáló víz miatt kellemetlen szagok keletkeztek.

GettyImages-1342081134
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

A bűz szinte egész Montecitót érinti, ami nemcsak a hercegi párnak ad otthont, hanem olyan hírességeknek is, mint Katy Perry és Orlando Bloom, Oprah Winfrey vagy Ellen DeGeneres. Az egyik helyi lakos így írta le a kellemetlen szagot:

- Olyan, mintha belsőségek rohadnának a napon, összerándul tőle a gyomrom. Sok háztulajdonost láttam, akik a szag megjelenése idején inkább becsukják az ablakokat - fogalmazta.

A helyi tisztviselők szerint egészen őszig eltarthat ez a kellemetlenség Montecitóban, de már zajlanak a fejlesztések, hogy orvosolják a problémát.

GettyImages-1342506773
Fotó: John Lamparski / Getty Images Hungary

Nem ez az első eset, hogy a hercegi pár életét kellemetlen szagok tették nehezebbé. Mint kiderült, nem messze laknak egy legális marihuánatermesztő cégtől, amelynek vezetői összesen húsz nagy üvegházat birtokolnak, tele növényekkel. A lakosok számos panaszt nyújtottak be ellenük, szerencsére sikerült elérniük, hogy a vállalkozás egy szagszabályozó rendszert építsen ki.

Less be a házaspár otthonába

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű a hercegi pár montecitói villája.

Ezt is szeretjük