Harry és Meghan New York-i látogatása nagy felháborodást keltett: a rajongók ezért szapulják őket
Sok rajongó szerint Harry és Meghan úgy viselkedik New Yorkban, mintha még mindig a királyi család hivatalos dolgozói lennének.

GettyImages-1342104290
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szerdán repült New Yorkba, ugyanis szombaton ők is részt vesznek a Global Citizen Live jótékonysági koncerteseményen, amelynek a Central Park nagy gyepe ad majd helyszínt. Olyan előadók lépnek fel, mint a Coldplay, Jennifer Lopez, Billie Eilish vagy éppen Shawn Mendes.

A hercegi pár a szombati esemény mellett más programokat is elvállalt, azonban ezzel a tettükkel sokaknál kihúzták a gyufát.

Harry herceg és Meghan hercegné New Yorkban

Csütörtökön délelőtt ellátogattak a New York-i One World Trade Centerbe, New York polgármesterével, Bill de Blasióval és New York állam kormányzójával, Kathy Hochullal megemlékeztek a szeptember 11-ei terrortámadás áldozataira. Tegnap jártak Linda Thomas-Greenfieldnél is, aki az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A diplomatával a koronavírusról, a faji igazságszolgáltatásról és a mentális egészséggel kapcsolatos tudatosság növeléséről beszélgettek.

Kathy Hochullal, New York állam kormányzójával és Bill de Blasióval, a város polgármesterével.
Kathy Hochullal, New York állam kormányzójával és Bill de Blasióval, a város polgármesterével.
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Még 2020-ban bejelentették, hogy nem képviselik tovább a koronát, anyagilag függetlenné válnak, és Amerikában kezdenek új életet. Azért döntöttek így, mert bevallásuk szerint kevés megértést és támogatást kaptak a családtagoktól, nem mellesleg azt sem bírták elviselni, hogy a média minden mozdulatukat figyelte, és főleg a brit sajtó rosszindulatú módon tálalt minden velük kapcsolatos cikket. Azóta Montecitóban telepedtek le, a királyi család dolgozó tagjaiként az utolsó nyilvános szereplésük 2020 márciusában volt Londonban, utána kicsit visszavonultak a nyilvánosságtól.

Idén azonban több alkalommal láthattuk a párost: 2021 márciusában együtt adtak interjút Oprah Winfrey-nek, ami hatalmas botrányt okozott világszerte, szeptemberben pedig a Time magazin a világ száz legbefolyásosabb emberei közé választotta be kettejüket, még egy címlap is megjelent velük.

A mostani látogatásuk sokakat a királyi család hivatalos turnéira emlékeztetnek, pont emiatt akadtak ki rájuk. A Twitteren az egyik rajongói oldal, a UK Royal Tea nincs túl jó véleménnyel a hercegi párról: "Nem tudom, hogy mi a kellemetlenebb: az, hogy a sussexiek úgy kezelik ezt az utat, mint egy királyi turnét, vagy az, hogy mindehhez a polgármester és a kormányzó is asszisztál?" - írta.

Ezután igazi kommentháború indult a véleménye alatt, ezekből szemezgettünk.

GettyImages-1342145237
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

"Nem pont ezt az életmódot akarta Harry és Meghan hátrahagyni? Teljesen úgy viselkednek, mintha még mindig a család dolgozó tagjai lennének. Vicces, hogy amikor még a koronát képviselték, a komolyabb feladatok zavarták őket, most meg nincs semmi gond." "Szekunder szégyenérzetem lett miattuk, nem akarták a királyi élettel járó hivatalos feladatokat, de most mégis ragaszkodnak a címeikhez, és azt csinálják, amit maguk mögött hagytak. Kérem, valaki magyarázza el nekem, ennek mi értelme van."

Természetesen voltak olyan rajongók is, akik a hercegi pár védelmébe keltek: "Szerintem te csak gyűlölöd annak tényét, hogy eltűntek abból a mérgező palotából!", "Tényleg úgy gondolod, hogy a brit királyi család tudja csak helyesen felhívni a figyelmet egy-egy problémára? Szerintem neked kéne inkább kellemetlenül érezned magad amiatt, hogy egy olyan családért rajongsz, akik inkább megvédik a botrányba keveredett András herceget, Meghant pedig zaklatják ahelyett, hogy változtatnának a dolgokon és ténylegesen fejlődnének."

Meghan hercegné legszebb ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viselt Meghan hercegné, amíg a koronát képviselte.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük