Meghan tűzpiros estélyiben tündökölt - Íme a legszebb ruhái, amikben képviselte a királyi családot

Az elmúlt két évben ilyen gyönyörű ruhákban láthatták a rajongók Meghan hercegnét.

meghan hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle élete gyökeresen megváltozott, amikor 2018 májusában kimondta a boldogító igent Harry hercegnek. Az esküvőjük után az egykori színésznőt már mindenki csak Sussex hercegnéjeként emlegette. Miután a királyi család tagjává vált, még nagyobb figyelem irányult rá, rengeteg alkalommal kellett képviselnie a koronát, ám 2020 januárjában Harry herceggel bejelentették, hogy visszavonulnak a betöltött szerepkörükből a család magas rangú tagjaiként. Bár az utolsó feladatukat március 9-én végezték el a Nemzetközösség napján, mégis csak március 31-ével vonultak vissza hivatalosan.

Ilyen csinos ruhákat viselt Meghan az elmúlt két évben

Az elmúlt két évben Meghan hercegnét számtalan gyönyörű kreációban láthatták az emberek. Gyakran viselt feketét, ami az egyik kedvenc színe, mégis a rajongóknak azok a divatpillanatai álltak legközelebb a szívükhöz, amikor színesben jelent meg egy-egy eseményen. Az élénk színek, például a sárga vagy a piros is remekül áll neki. Legszebb estélyijét 2020 márciusában, egyik utolsó hivatalos feladatán, a Mountbatten Zenei fesztiválon viselte.

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Meghan hercegné legszebb ruhái az elmúlt két évben.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük