Katalin hercegné élete legszebb estélyi ruháját viselte - Képeken 10 gyönyörű szettje 2019-ből

Képeken Katalin hercegné legszebb ruhái 2019-ből.

Katalin hercegné legszebb ruhák 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné maga a nagybetűs stíluskirálynő - a világ minden pontjáról próbálják utánozni a nők a kifogástalan szettjeit. A legtöbben már Diana utódjaként beszélnek róla, hiszen annak idején őt tartották a világ legnagyobb divatikonjának.

Ezek voltak az idei legszebb ruhái

A cambridge-i hercegné idén sem okozott csalódást a rajongóknak a gyönyörű szetteket illetően, hiszen minden egyes megjelenésén kifogástalanul festett. Idén többször is láthattuk estélyi ruhában, amikben mindig megdobogtatja a royalisták szívét, hiszen akkor néz ki a leghercegnősebben.

Az idei legnagyobb favorit a BAFTA-gálán viselt aszimmetrikus kreációja volt, amit a kedvenc tervezője, Alexander McQueen álmodott meg. A hófehér, virágokkal díszített darab akár esküvői ruhának is beillett volna, Katalin úgy festett benne, mint egy piruló ara a nagy napján.

Összeállításunkban megnézheted az idei legszebb szettjeit - neked melyikben tetszett a legjobban?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük