Meghan komoly problémát jelentett a királyi családban: az életrajzíró árulta el, miért
Meghan hercegné felkavarta az állóvizet a királyi családban.

meghan-hercegne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle felbukkanása a brit királyi családban hatalmas változásokat okozott, miután hivatalosan is hercegné lett, nem egészen két évre rá Harry herceggel visszavonultak a betöltött szerepkörükből, és Amerikában kezdtek új életet.

Először Kanadában, majd az Egyesült Államokban telepedtek le, montecitói álomotthonukba júliusban költöztek be. Az elmúlt években több feszültség volt a brit monarchiában, főleg a két testvér, Harry és Vilmos között, a konfliktusuk fő forrása Meghan hercegné volt, ezt Robert Lacey, a család hivatalos önéletrajzírója mesélte el Piers Morgan reggeli műsorában.

Meghan hercegné ezért jelentett komoly problémát

Lacey új könyve, a Battle of Brothers, azaz a Testvérek harca ebben a hónapban jelenik meg, ennek kapcsán adott interjút a szakértő a Good Morning Britain műsorban. A kiadvány Harry és Vilmos megromló testvéri kapcsolatát dolgozza fel, de emellett szó lesz benne Katalinról és Meghanról is. A férfi oknyomozása során tisztába került a viszonyokkal.

GettyImages-948751448 (1)
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Meghan masszív problémát jelentett a királyi család számára, persze könnyű bölcsnek lenni az események után. Itt van egy nő, aki megvalósította önmagát. Saját magának köszönheti, hogy milliomos lett. Igazából ő az egyetlen a királyi családban, aki önerőből kereste a kenyerét, kivívta magának a hírnevet, ahelyett, hogy beleszületett volna a jóba - magyarázta a szakértő, aki szerint Sussex hercegnéjét sosem kezelték elég fontosnak a családban, nem véletlen, miért alakult úgy, hogy végül visszaléptek Harryvel, és most Amerikában élik mindennapjaikat.

Egyértelmű, hogy Harry felesége volt a fő oka, hogy a két testvér viszonya durván megromlott. Az okozta a legnagyobb sértődést, amikor Vilmos megkérte testvérét, ne siesse el a házasságot.

Robert Lacey.
Robert Lacey.
Fotó: David Levenson / Getty Images Hungary

- Vilmosnak teljesen igaza volt, amikor ezt mondta az öccsének: "nézd, elég nagy kihívás elé állítod a családod a döntéseddel, mégis hogyan fog ez működni?" Most már egyértelműen látjuk, hogy nem készültek fel eléggé Meghan érkezésére.

A szakértő szerint Károly és Diana rossz házassága másképp csapódott le a fiúknál.

- Az idősebbik herceget megerősítette az a nehéz időszak, amit átélt gyerekként, illetve annak tudatában nőtt fel, hogy egyszer király lesz. Amikor beleszeretett Katalinba, udvariasan megkérte, hogy várjon kilenc-tíz évet, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg ő az ideális ember erre az életre szóló munkára. Csodás példát állítottak a jövő elé. Harry viszont ellentétes következtetést vont le szülei szeretet nélküli házasságának zűrzavarából, ő mindent elkövet a szerelméért. A szeretet és a kötelesség összecsapása zajlik jelenleg is előttünk.

Katalin legszebb kék ruhái

Nézd, Katalin eddig milyen gyönyörű kék ruhákat viselt!

Ezt is szeretjük