"Meghan elkényeztetett dívaként viselkedett" - nincs jó véleménnyel a hercegnéről egy filmiparban dolgozó
Mielőtt Meghan hercegnévé vált volna, már akkor sem lopta be magát mindenki szívébe.

meghan hercegné cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné természetéről az elmúlt években számtalan cikk jelent meg, ezeknek zöme inkább negatív, mintsem pozitív színben tüntette őt fel. Állítólag maximalista és akaratos személy, aki még hajnalban is képes munkaügyben e-mailekkel bombázni az alkalmazottait. 

Nagyon önfejű is, emiatt nem egyszerű együtt dolgozni vele, nem csoda, hogy 2019-ben számos beosztottja mondott fel pár hónapon belül, ezek között voltak személyi asszisztensek, testőrök és bébiszitterek is. Mikor még Harryvel a királyi család aktívan dolgozó tagjai voltak, a palotában még egy bántó gúnynevet is aggattak rá, Macerás Meghannak becézték a háta mögött. Mielőtt hivatalosan is hercegnévé vált volna, a filmiparban dolgozott, már ekkor sem volt könnyű vele az élet, állította egy filmiparban dolgozó férfi a Daily Mail lapnak.

Kitálalt a fotós Meghan hercegnéről

A férfi a neve elhallgatását kérte a brit hírlap munkatársától, mivel a mai napig az iparban dolgozik. Elmesélte, Meghannal egy promóciós anyagon dolgoztak együtt, ő volt a projekt rendezője. Ez még azokban az időkben volt, amikor Harry herceg nem volt a képben, az emberek leginkább a Briliáns elmék című sorozatból ismerhették őt.

meghan 2015
Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images Hungary

- A közös munka előtt többen azt mondták nekem, hogy készüljek fel, mert elég kemény dió. Hercegnőnek szólították a háta mögött. Amikor megláttam, fogalmam sem volt arról, ki ő, mégis úgy viselkedett, mint egy elkényeztetett díva. Ez megmutatkozott a viselkedésében és abban, ahogy az emberekkel beszélt - emlékezett vissza.

Elmesélte azt is, amikor a forgatás helyszínére ért Meghan, baseballsapkát viselt, amivel próbálta eltakarni smink nélküli arcát.

Úgy viselkedett, mint egy A-listás sztár, pedig még D-listásNAK SEM NEVEZHETTÜK.

- Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy olyan ember karikatúráját néztem volna, aki egy A-listás hírességet játszott éppen el. Egyébként azt tapasztaltam, hogy egy tényleg nagy híresség általában mindig nagyon kedves, kivéve, ha rossz napja van.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Profi stábbal érkezett, ott volt vele a saját sminkese és PR-ügynöke is, ráadásul egy hosszú listát is átnyújtott, amin a követelései szerepeltek. A férfi szerint még el sem kezdődött a munka, de már nagy terhet nyomott mindenki vállára azzal, hogy mindent A-tól Z-ig neki kell elfogadnia.

- Amikor a kamera előtt áll, már könnyű vele a munka, amint elhangzik a "kamera forog, és tessék", egyből tudja a dolgát. Viszont miután leáll a forgatás, már nem ő a legkedvesebb ember a szobában. Mindenhez az engedélyét kellett kérni, egyértelműen ő volt a főnök, úgy éreztem, mintha tojáshéjon sétáltam volna. Normál esetben, ha a színésznek javasolsz valamit, azt a reakciót kapod, hogy "jó, megpróbálom", de neki megvoltak a saját ötletei - magyarázta.

A hercegné kiakadt, amikor a lábát próbálták videózni, a projekt rendezője emiatt már csak forgatta a szemeit. Nem is érti, hogy tudta elcsavarni Harry herceg fejét, szerinte Meghan egy elkényeztetett nő, aki tele van bizonytalanságokkal. Majd hozzátette, biztosan nem vállalna el vele több munkát, viszont egy másik kollégájától úgy hallotta, teljesen normálisan viselkedett.

- Később egy ismerősöm együtt dolgozott vele, ő azt mondta, aranyos volt, ki tudja, talán azóta megváltozott a viselkedése.

harry és meghan 2018
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A lapnak Tommy Mendes fotós is nyilatkozott, aki szintén együtt dolgozott a hercegnével korábban, a filmes szakemberhez hasonlóan ő is tapasztalta, hogy Meghan saját, többfős csapattal érkezett a munka helyszínére.

- Mit ne mondjak, tényleg erős személyiség volt. Egy fotózáson alapesetben csak pár ember vesz részt, de őmellette vagy 12 fő ott volt. A saját sminkese, és még sorolhatnám. Ezt egy kicsit szokatlan helyzetnek véltem. Mindig azzal viccelődtem, ez a lány komoly küldetést hajt végre, és lám, sikerült is elérnie a célját, gondolom. Akkor sem tudtam, ki ő valójában, és most sem ismerem - magyarázta a lapnak a fotós.

Meghan legszebb ruhái, amikben képviselte a királyi családot

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a legszebb kreációk, amelyekben Meghan hercegné a királyi család dolgozó tagjaként megjelent.

Ezt is szeretjük