Diana volt inasa felháborodott Harry és Meghan viselkedésén: szerinte csak kihasználják a királyi családot

Paul Burrell szerint nem helyénvaló, hogy Harry és Meghan még mindig a Netflixszel üzletel.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még 2020 szeptemberében derült ki, hogy Harry herceg és Meghan hercegné több évre szóló szerződést kötött a Netflixszel annak céljából, hogy dokumentumfilmeket, dokusorozatokat és gyerekfilmeket gyártsanak. Az hétpecsétes titok, pontosan mennyi pénzben állapodtak meg, de a brit lapok 150 millió fontra, azaz 63,651 milliárd forintra becsülik az összeget.

A Heart of Invictus lesz az első produkciójuk, ami várhatóan 2022-ben jelenik meg a streamingszolgáltatón. A Netflixen több királyi családdal kapcsolatos történet is elérhető, ilyen például A korona vagy éppen a Diana musical. Utóbbit rengeteg negatív kritika érte, írta meg a Closer Online. Diana hercegnő volt inasa, Paul Burrell szerint nem összeegyeztethető az, hogy a hercegi pár pont azzal a streamingszolgáltatóval állt le, amely rendszeresen húzza le az újabb bőrt a királyi családról.

Paul Burrell szerint Harry és Meghan csak kihasználják a királyi családot

Paul Burrell, aki a Buckingham- és a Kensington-palotában is hosszú éveken át szolgált, úgy véli, a házaspár Netflixhez való kötődése tökéletes bizonyíték arra, hogy csak kihasználják a királyi családot.

GettyImages-1342505529 (2)
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- A világ ugyanúgy rajongója és imádója Dianának, mint amikor még élt. Az érdeklődés vele kapcsolatban az utóbbi években az egekbe szökött. Amikor Harry és Meghan megkötötték a Netflix-üzletüket, már A koronát közvetítették. Bár akkor még a sorozat nem mutatta be a Diana életét feldolgozó epizódokat, de biztos vagyok benne, hogy mindketten elég okosak voltak ahhoz, hogy rájöjjenek, előbb-utóbb úgyis lesznek Lady Di-vel kapcsolatos részek. Úgy tűnik, hogy szemet hunynak a musical felett is, ami csak azt a benyomást kelti, hogy Harry és Meghan mélyen kiaknázzák Dianát és a királyi kapcsolataikat. Feltehetően emiatt nem szakítják meg a kapcsolatot a Netflixszel, mert ők csak még jobban felvirágoztatják a hercegnő iránti érdeklődést - fogalmazta meg a véleményét.

Szerinte Harry és Meghan pontosan tudták, hogy az ördöggel üzletelnek, amikor aláírták a szerződést. Túl sok pénz volt ahhoz, hogy nemet mondjanak az ajánlatra.

Paul Burrell volt Diana hercegnő inasa és egyik fő bizalmasa.
Paul Burrell volt Diana hercegnő inasa és egyik fő bizalmasa.
Fotó: Terry George / Getty Images Hungary

- Harry mindig is arról beszélt, hogy mennyire érzékeny azzal kapcsolatban, ahogy az édesanyját ábrázolják, de persze nyilvánvalóan azt már nem bánta, hogy munkáltatói ki fogják használni a hercegnőt, és az életét dolgozzák fel az egyik műsorukban - itt a musicalre utalt, ami rengeteg negatív kritikát kapott.

A történet Diana, Károly és Kamilla szerelmi háromszögét dolgozza fel, a legtöbben azt kritizálták benne, hogy túl durva, érzéketlen és még a filmben elhangzó dalok szövege sem túl erős. Egy online felhasználó így fogalmazott a produkcióról: "Ez a musical teljes sértés a királynő számára és Diana hercegnő emléke előtt." 

Dan Wootton újságíró keményen fogalmazott az alkotásról írt kritikájában: „Ha Harry herceg éppen ebben a pillanatban nem írja a szerződésfelbontásról szóló levelét a Netflixnek a Diana musical nemzetközi megjelenése után, akkor ő egy erkölcstelen ember.”

Itt él a hercegi pár

Képes összeállításunkban megnézheted Harry és Meghan montecitói otthonát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük