Mintha Dianát látnánk: A korona új színésznője a megszólalásig hasonlít a hercegnőre

Új lesifotók kerültek nyilvánosságra A korona ötödik évadának forgatásáról.

diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korona című sorozat a Netflix egyik legnépszerűbb tartalma, a brit királyi család életét feldolgozó széria első évada Erzsébet királynő és Fülöp herceg házasságával kezdődik. A rajongók közül a legtöbben a negyedik évadot várták, ugyanis abban bukkant fel Diana hercegnő, a bájos előkelőség fiatalkori énjét Emma Corrin játszotta. A feltörekvő sztár az alakításáért még egy Golden Globe-díjat is kapott.

Az ötödik évadban már egy másik színésznő, Elizabeth Debicki bújik Wales hercegnőjének bőrébe. Bár Corrin nagyon magasra tette a lécet az alakításával, ám valószínűleg Debickiben sem fogunk csalódni, az új lesifotók, amelyek a forgatásról készültek, elég ígéretesnek tűnnek. 

Elizabeth Debickiről, A korona Diana hercegnőjéről új forgatási képek készültek

A 31 éves Elizabeth Debickit a sminkesek úgy átalakították, hogy szinte a megszólalásig hasonlít Dianára, ahogy az alábbi képen is látszik. Persze A korona készítői mindig is gondosan ügyeltek arra, hogy a királyi család tagjainak megjelenését minél jobban leutánozzák, ám Debicki esetében már olyannyira jól sikerült, hogy első ránézésre nehéz megmondani, hogy a hercegnőt vagy a színésznőt látjuk.

A Párizsban született sztárt olyan alkotásokban láthatták eddig, mint a Tenet, az Éjszakai szolgálat, A nagy Gatsby, A hazugság színe vagy a Nyughatatlan özvegyek.

Neki is hasonlóan karakteres az arca, mint Dianának, azonban sokkal magasabb, mint amekkora a hercegnő volt. Lady Di 178 centiméteresen elég magasnak számított nőként, ám Debicki 190 centiméterre nőtt.

2020 augusztusában derült ki, hogy az ötödik és hatodik évadban Debicki alakítja majd Dianát, akkor így nyilatkozott a szívek királynőjéről:

A hercegnő lelke, a szavai és a tettei megannyi ember szívében élnek tovább. Elképesztő privilégiumnak és megtiszteltetésnek tartom, hogy csatlakozhattam ehhez a vérprofi sorozathoz, ami már az első részével megfogott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Emma Corrin 2020 decemberében a Vanity Fairnek adott interjút, amelyben elmondta, szívesen segítene a színésznőnek, hogy minél hitelesebben alakítsa a világ egyik legkedveltebb előkelőségét.

- Igazából van egy közös barátunk, akivel éppen együtt dolgozom. Említette is nekem, hogy majd ő összehoz kettőnket. Szívesen beszélgetnék vele, de persze csak akkor, ha erre ő is nyitott. Teljesen megértem, ha nem akarná, mert lehet, hogy a saját módszereivel szeretné végezni a munkáját - fogalmazta akkor.

Corrin imádta a fiatalkori Dianát eljátszani, de szerinte kolléganője is jól érzi majd magát a rá öltött szerepben.

- Elizabeth a legjobb időszakot fogta ki, mert a negyedik évadban lévő Dianát magára hagyják, és pont akkor kezdi visszaszerezni az életét. Megéli az életét, és harcol önmagáért, humanitárius munkákat végez, körbeutazza a világot, és valóban belép a nép hercegnőjének szerepébe. Ez szép dolog lesz, mert ez lesz a magabiztos Diana. 

Az ötödik évad várhatóan 2022 novemberében lesz elérhető a Netflixen.

Katalin hercegné a James Bond premierjén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lélegzetelállítóan festett Katalin hercegné az új James Bond-film premierjén.

Ezt is szeretjük