Renée Zellwegert ismét kikerekedve fotózták le: egy szerep kedvéért alakult át

Renée Zellweger már forgatja a The Thing About Pam című sorozatot.

renee zellweger
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger az elmúlt években számos arcát megmutatta a filmjein keresztül, amikor Bridget Jones bőrébe bújt, az első két rész kedvéért több kilót hízott, hogy hitelesen eljátszhassa a karaktert, később azt nyilatkozta, annyira megviselte a bőrét a jojózás, hogy megfogadta, többet nem fog drasztikusan meghízni egy szerep kedvéért. Nem mellesleg pánikrohamai lettek, ami az egészségének sem tett jót.

A Chicago és a Judy című filmek miatt veszített a súlyából, így a színésznőt nádszálvékonyan is láthattuk már viszont a képernyőn. A The Thing About Pam című sorozatot azonban ismét kikerekedve forgatja, ám mindezt úgy teszi, hogy egy kilót nem kellett felszednie.

Renée Zellweger az életfogytiglanra ítélt Pam Hupp bőrébe bújt

A forgatásról exkluzív képeket készített egy lesifotós, Renée Zellwegert úgy elmaszkírozták a sminkmesterek, hogy hirtelen rá sem lehet ismerni. Speciális jelmezt visel, amit azért fejlesztettek ki, hogy a színészeknek könnyebb dolguk legyen, és ne kelljen meghízniuk egy szerep kedvéért. Zellweger egy valós személyt, Pam Huppot játssza majd.

A médiában a brutális gyilkosságok általában óriási visszhangot kapnak a sajtóban, ez Pam Hupp esetében is így történt. 2016-ban megölte Louis Gumpenbergert, amiért életfogytiglani börtönbüntetését tölti. Gumpenbergert, aki súlyos mentális és testi fogyatékosságban szenvedett, Hupp az otthonában lőtte agyon. Kolléganője, Betsy Faria meggyilkolásával szintén őt vádolják. A nővel 55 késszúrással végeztek még 2011-ben. Emellett édesanyja, Shirley Neumann halálával kapcsolatban is nyomozást indítottak. Az asszony 2013-ben veszítette életét, lezuhant lakásának harmadik emeletéről. Azt feltételezték, hogy Pam azért lökte ki az erkélyről, hogy hozzájuthasson az örökségéhez. 

A bűnügyi drámát az NBC-n mutatják majd be, egyelőre premierdátum még nincs, valószínűleg 2022-ben lesz majd teljesen kész az alkotás.

A színésznő 2021 áprilisában.
A színésznő 2021 áprilisában.
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

Zellwegernek utoljára 2019-ben jelent meg filmje, akkor a Judyban játszotta el a tragikus sorsú Judy Garlandot, alakítása annyira lenyűgözte a kritikusokat, hogy végül ő kapta meg 2020-ban a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat.

Színészek átalakulása egy szerep kedvéért

Nézd meg képes összeállításunkban, melyik szerep kedvéért áldozták fel a testüket a hírességek!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük