Renée Zellweger először jelent meg nyilvánosan jóképű pasijával: gyönyörű párt alkotnak Anttel
Renée Zellweger és Ant Anstead kapcsolata egyre komolyabb.

renee-zellweger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger 2019-ben lett újra szingli, azonban újra szerelmes lett, Ant Anstead, a Discovery műsorvezetője rabolta el a szívét.

Kettejükről először június végén írtunk, de akkor még nem volt közös kép róluk, azonban a kapcsolatuk egyre komolyabbá vált, több paparazzokép napvilágot látott kettejükről, a kétszeres Oscar-díjas színésznő pedig már egy gálára is elkísérte a jóképű férfit.

Renée Zellweger először jelent meg nyilvánosan új szerelmével

Szombaton rendezték meg a Radford Motors Gálát a Lyon Air Múzeumban, Kaliforniában. A helyszínen a brit márka az új típusú autóját is bemutatták. A cég népszerűsítésében Ant Anstead is részt vett az elmúlt években, pont ezért kapott meghívást az eseményre, ahova természetesen Renée Zellweger is elkísérte. Az alábbi felvételen Lydia McLaughlinnal és férjével, Douggal láthatóak együtt.

A szerelmesek júniusban találkoztak a Celebrity IOU: Joyride forgatásán. Pont amikor összejöttek, akkor mondta ki hivatalosan a bíróság a férfi válását, Christina Haack műsorvezető volt a felesége, de 2020-ban tönkrement a házasságuk, egy fiuk született, aki idén már kétéves lesz.

- Néha két ember találkozik, és rögtön kialakul köztük a kapocs, ráadásul az ő esetükben az időzítés is tökéletes. Renée kreatív, és gyakran olyan srácokhoz vonzódik, akiknek nem korlátolt a gondolkodásmódjuk. Okos, átgondolt, és mindig arra törekszik, hogy bővítse látókörét, és foglalkozzon a körülötte lévőkkel - fogalmazta a People-nek egy informátor.

- Mindketten privát emberek, és nem szeretnek a nyilvánosság előtt túl sokat mutatkozni, ez is közös pont bennük. Ant kreatív férfi, sokféle hobbija van, szeret írni és alkotni, úgyhogy bőven van témájuk, ha kettesben vannak - tette hozzá.

A férfi már a legkisebb gyermekét is bemutatta a színésznőnek, akit egyből megkedvelt. Antnek még két idősebb gyermeke van előző kapcsolatából, Amelie 17, Archie 14 éves.

- Renée már most átvitte pár cuccát Ant házába. A férfi rajong érte, és biztonságot nyújt neki. Izgatottak a közös jövőjükkel kapcsolatban - ezt már a US Weeklynek mesélte egy forrás.

Világsztárok és magyar származású szerelmeik

Képes összeállításunkban olyan világsztárokat gyűjtöttünk össze, akik egy magyar származású ember mellett találták meg a boldogságot.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük