Még Erzsébet királynőnél is gazdagabb: egykori szépségkirálynő lett a legvagyonosabb nő Nagy-Britanniában

Kirsty Bertarelli lesöpörte Erzsébet királynőt a trónról.

a-leggazdagabb-brit-nő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erzsébet királynő becsült vagyona körülbelül 365 millió font, ami átváltva 153,566 milliárd forinttal egyenlő. Ez a pénz óriásinak számít, Nagy-Britanniában mégsem ő mondhatja magát a leggazdagabb nőnek, ugyanis Kirsty Bertarelli megelőzte, miután a nő elvált milliárdos férjétől, Ernesto Bertarellitől.

Kirsty Bertarelli lett a legvagyonosabb brit nő

Kirsty 1971. június 30-án látta meg a napvilágot Angliában, jó körülmények között nőtt fel, ugyanis családja korábban a világ egyik legnagyobb kerámiatermék-gyártóját, a Churchill Chinát üzemeltette. 1988-ban őt választották meg Nagy-Britannia legszebbjének, a Miss World szépségversenyen hazáját képviselte, végül a második helyezett lett. A zenélés vonzotta, a Warner Records munkatársa lett, a dalszerzés vált a fő profiljává.

2000-ben ment hozzá Ernesto Bertarelli olasz származású svájci milliárdos üzletemberhez. Három gyerekük született, Chiara, Alceo és Falco. A házaspár volt az Egyesült Királyság egyik legvagyonosabb párosa, a Sunday Times listáján a 14. helyre kerültek a leggazdagabbak listáján 9,2 milliárd fontos vagyonukkal, ami 3,872 billió forinttal egyenlő. Gazdagabbá váltak, mint egyes országok, például Örményország vagy a Bahama-szigetek.

The Daily Mail megtudta, hogy 21 év házasság után elváltak egymástól. Szóvivőjük elárulta, hogy közösen határoztak a válás mellett. A lap úgy tudja, hogy a Staffordshire-ben született egykori szépségkirálynő beleegyezett abba, hogy elfogadjon egy 350 millió fontos megállapodást, azaz 147,226 milliárd ütötte a markát. Emellett egy látványos, modern házat kapott a svájci Genfi-tónál, amelyet idén 52 millió fontért vásároltak meg, illetve egy 8 millió font értékű faház tulajdonosa lett a svájci Gstaad síközpontban. Ezzel már 408 millió fontra, azaz 171,653 milliárd forintra ugrott az összvagyona.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Kirsty Bertarelli, azokból az időkből is válogattunk be róla fotókat, amikor szépségkirálynő lett.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük