Harry és Meghan nemet mondtak Károly királynak: a királynő halála sem enyhítette meg őket
Vajon hol karácsonyozik idén Harry herceg és Meghan hercegné?

GettyImages-1052320252
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei karácsony merőben más lesz a királyi család számára, ugyanis először ünnepelnek Erzsébet királynő nélkül. Károly király természetesen tovább viszi a családi hagyományt, így szeretettel várja a famíliát Sandringhambe.

Az uralkodó Harry herceget, Meghan hercegnét és a gyerekeiket, Archie-t és Lilibet Dianát is meghívta, hogy töltsék velük az ünnepeket, írta meg a Daily Express az Entertainment Tonight interjújából.

Harry herceg és Meghan hercegné hol karácsonyozik?

Katie Nicholl, a királyi család életrajzírója elárulta, a karácsony mindig is különleges időszaknak számított a család számára, pont emiatt Károly király továbbviszi a hagyományokat, és ő is Sandringhamben tartja az ünnepeket a szeretteivel.

Harry és Meghan idén sem térnek vissza Angliába az ünnepekre.
Harry és Meghan idén sem térnek vissza Angliába az ünnepekre.
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Bár Harry, Meghan és Károly kapcsolata az elmúlt években eléggé megingott, az uralkodó ennek ellenére őket is meghívta, hogy velük karácsonyozzanak.

- Harryt és Meghant is meghívták karácsonyozni, de úgy tudom, hogy nem utaznak el az Egyesült Királyságba, hanem Kaliforniában töltik az ünnepeket.

Az nem derült ki, hogy esett a visszautasítás Károlynak, de biztosan nem repesett a boldogságtól, hiszen nagy valószínűséggel szeretett volna némi időt eltölteni a két kis unokájával, a hároméves Archie-val és az egyéves Lilibettel. Nem mellesleg a királynő vesztesége is nagy érvágás volt a családnak, így a nélküle eltöltött első karácsony sem lesz egyszerű, de ennek ténye sem enyhítette meg Sussex hercegét és hercegnéjét.

Ilyen csinos volt Katalin hercegné Károly király első állami bankettjén

Katalin hercegné maximálisan kitett magáért.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük