Meglepő, mit mondott Harry herceg a Fülöp herceget játszó színésznek: Matt Smith árulta el

Harry herceg nem akárhogy üdvözölte Matt Smitht, amikor találkoztak.

Harry herceg és Matt Smith
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A korona első két évadában játszó Matt Smith az NBC csatornán futó Today Show vendége volt, írta meg a Daily Mail.

A színész elárulta, a királynő valóban nézte-e a Netflixen futó szériát, illetve a Harry herceggel való találkozásáról is mesélt. Az elhunyt uralkodónő unokája meglepő dolgot mondott a sztárnak.

Harry herceg és Matt Smith találkozása

Matt Smith, aki a sorozatban a fiatal Fülöp herceget játszotta, még 2017-ben találkozott Harryvel egy pólómeccsen. A herceg, amint kiszúrta, egyből odament hozzá, még ő maga sem számított arra, hogy üdvözli majd őt.

GettyImages-679752840
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Odajött hozzám, majd így szólt: "Helló, nagypapa!" Harry akkoriban nézte a sorozatot, azt nem tudom biztosra állítani, hogy most is nézi-e, de hogy látott-e belőle valamit, az biztos - magyarázta.

Smith úgy tudja, hogy még Erzsébet királynőt is érdekelte A korona. Vasárnap esténként nézte az epizódokat, amikor kijött egy új évad. Nem minden családtag rajongott a szériáért, közéjük tartozott Fülöp herceg. A színész elmesélte, hogy egyik barátja egy vacsoraasztalnál érdeklődött, látott-e belőle valamit, erre ez volt a királynő férjének reakciója:

- Ne legyen nevetséges!

Smith nem haragszik Fülöpre, amiért ezt a választ adta, sőt nagyon megszerette, amíg az ő bőrébe bújhatott. Szerinte a herceg úttörője volt a modernizálásnak, és érdekes karakternek látta. Erzsébettel is gyönyörű párt alkottak.

- Fülöp szerette őt, mindig megnevettette.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg ilyen szép párt alkottak

Erzsébet királynő már 13 évesen tudta, hogy Fülöp herceg az igazi.

Erzsébet királynő és Fülöp herceg 73 évig voltak házasok: ritkán látott képeken a szerelmük

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük