Kiderült, Harry herceg meddig marad Károly király koronázásán: szomorú, hogy tervezte a napját

Harry herceg is részt vesz Károly király koronázásán, de nem fog túl sok időt Londonban tartózkodni.

Harry herceg Károly király koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már csak órák kérdése, és Károly királyt hivatalosan is megkoronázzák a Westminster-apátságban, Harry herceg természetesen részt vesz az ünnepi ceremónián, ám elég sok dologból ki fog maradni a bennfentesek szerint.

A Daily Mail és a Page Six is összefoglalta, hogyan tervezi Sussex hercege a napját.

Harry herceg Károly király koronázásán

Az előkelőség pénteken délelőtt érkezett meg Londonba, nem magángéppel, hanem kereskedelmi járattal utazott. Még a vele utazó civileknek is leesett az álla, amikor meglátták a herceget. 

GettyImages-476470076 (1)
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Harry semmilyen szerepet nem tölt be apja koronázásán, ezt a Buckingham-palota is megerősítette, nemcsak neki, hanem a szexbotrányba keveredett András hercegnek sem adtak semmilyen feladatot. A Buckingham-palota erkélyére sem áll majd ki a családjával, hogy onnan integessenek a koronázás után a népnek.

A Daily Mailnek egy forrás elmondta, még a családi ebéden sem lesz ott, és nem fog együtt fotózkodni a szeretteivel. Arra is kevés az esély, hogy az apjával beszélgessen. Miután a Westminster-apátságban lezajlik a koronázás, első útja, hogy összepakoljon a Frogmore Cottage-ban, majd onnan megy is a reptérre, hogy elérje a következő Los Angelesbe tartó járatot. Szeretne minél több időt együtt tölteni a ma négyéves Archie herceggel, Lilibet hercegnővel és Meghan hercegnével.

Frissítés: a Daily Mail azóta kihozott egy újabb cikket, amelyből kiderült, hogy Harryt meghívták a családi ebédre, amit a Buckingham-palotában rendeznek meg a koronázás után. Eugénia és Beatrice hercegnő között foglalhat helyet, ha végül mégis részt vesz az ünnepi lakomán.

Diana meglepően fogalmazott Kamilláról

Még a bizalmasa is ledöbbent, ahogy Diana hercegnő vélekedett Kamilláról.

Meglepő, Diana mit mondott Kamilláról a halála előtt pár héttel: a bizalmasát is ledöbbentette a hercegnő

Diana hercegnő véleménye Kamilláról jócskán megváltozott a végére.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük