Meghan valójában emiatt nem lesz ott Károly király koronázásán: nem csak Archie szülinapja miatt marad Amerikában

A bennfentes árulta el, Meghan hercegné valójában miért hagyja ki Károly király koronázását.

Meghan hercegné Károly király koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Heteken át találgatták, hogy vajon Harry herceg és Meghan hercegné is ott lesznek-e Károly király május 6-ai koronázásán.

Április 12-én a Buckingham-palota bejelentette, hogy Harry ott lesz a ceremónián, ám Sussex hercegnéje Amerikában marad Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. A People magazinnak egy bennfentes árulta el, hogy a herceg miért felesége nélkül utazik vissza szülőhazájába.

Meghan hercegné valójában ezért hagyja ki Károly király koronázását

Május 6-án lesz Archie négyéves, nyilvánvaló, hogy Meghan nem szeretne lemaradni gyereke születésnapjáról, ám nem a kis herceg az egyetlen indoka, amiért az otthonmaradás mellett döntött.

GettyImages-970334002
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Amikor 2022 szeptemberében elhunyt Erzsébet királynő, és a hercegné részt vett a temetésén, a média ismét rászállt Meghanra, és rengeteg negatív hangvételű cikk jelent meg róla. Például többen lehozták, nagy eséllyel csak megjátszotta meghatódottságát, ugyanis a ceremónia alatt szimplán egy könnycsepp gördült le az arcán. Ez azért volt sokaknak gyanús, ugyanis amikor még színésznő volt, egy interjújában elmondta, hogy bármikor képes kipréselni magából egy könnycseppet a bal szeméből.

Amiatt is sokan kritizálták a közösségi médiában, amikor a királynő halála után pár nappal közös sétára indultak Harryék Vilmosékkal, Meghan pedig a kezébe adott csokor virágot nem akarta odaadni az inasnak.

GettyImages-1243224682
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Meghan szeretne ott lenni, hogy támogassa az apósát, de az a fajta kritika, amit kap, felülmúlja a támogatást. Mindig ott lesz a másik oldal, amely megkérdőjelezi a döntésüket, mégis ki akarja kitenni magát ennek? - fogalmazta egy közeli ismerős.

Egy palotai dolgozó a lapnak elmondta, nem volt számára meglepetés Meghan döntése.

Elég jelentős lett volna, ha Harry nem venne részt az apja koronázásán, de nem csodálom, hogy ilyen körülmények között Meghan nem jön el.

Erzsébet királynő legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Erzsébet királynő legszebb estélyi ruháit, amelyek mindegyikében csak úgy ragyogott.

Erzsébet királynő mindenkit megbabonázott aranyozott báli ruhájában: gyönyörű jelenség volt 27 évesen

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük