Meglepő, Diana mit mondott Kamilláról a halála előtt pár héttel: a bizalmasát is ledöbbentette a hercegnő

Diana hercegnő véleménye Kamilláról jócskán megváltozott a végére.

Diana hercegnő véleménye Kamilláról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Károly király koronázása alkalmából a 7News ausztrál tévécsatorna egy teljes órát szentelt a királyi családnak a Spotlight című műsorban, amelyben nemcsak Meghan hercegné családtagjai adtak interjút, hanem bemutatták Erzsébet királynő fiának életét is.

El sem tudnánk képzelni egy olyan Károlyról készült riportot, amelyben ne esne szó Diana hercegnőről és Kamilla királynéról. Természetesen egy külön kis részt szenteltek a szerelmi háromszögüknek.

Diana hercegnő véleménye Kamilláról

Olyan királyi szakértők adtak interjút a műsorban, akik személyesen is találkoztak a családtagokkal. Ingrid Seward, a Majesty magazin főszerkesztője, emellett több életrajzi könyv szerzője jó viszonyt ápolt Diana hercegnővel. Felemlegetett egy érdekes beszélgetésüket is, ami a hercegnő halála előtt pár héttel történt.

GettyImages-2352014
Fotó: Express Newspapers / Getty Images Hungary

- Diana ezt mondta nekem nem sokkal a halála előtt: „Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat.” Én akkor nem hittem a fülemnek, hogy Diana tényleg ezt mondja, megkérdeztem, miért gondolja így, erre ez volt a válasz: „Nem Kamilla a hibás, hanem az emberek, akik körülvettek bennünket.”

Seward visszagondolva úgy látja, a királyné nem érdemelte meg azt a sok bántást, amit a ’90-es években kapott az emberektől. Sőt, még Harry herceg is azt állította róla, hogy ő volt a gonosz harmadik fél, aki lépésről lépésre kitervelte, hogyan javíthatna az imázsán, és hogyan fogadtathatná el magát az emberekkel, hogy a legvégén Károly feleségül vegye, és az ő fejére kerüljön a korona. Nem véletlen, hogy a brit sajtó fülébe még Vilmos és Kamilla első találkozásának részleteiről is kiderültek infók.

- Szerintem akkoriban rosszul bántunk Kamillával, hiszen őt hibáztattuk azért, hogy Diana mennyire boldogtalan.

GettyImages-1481051671
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Dianát persze bántotta azért sokáig, hogy az egykori walesi herceg első nagy szerelme visszakerült a képbe. Például nem volt hajlandó Chanelt viselni a válása után, mert a két C betűről Károly (azaz Charles) és Kamilla (angolszász országokban Camilla) jutott az eszébe. Egy 1995-ös tévés interjújában pedig elárulta, hogy igazából hárman voltak a házasságukban, és egy kissé zsúfoltnak érezte már a helyzetet.

Diana hercegnő így festene napjainkban, ha nem történt volna meg vele a szörnyű tragédia

Szerinted mennyire valós az alkotó elképzelése?

Diana hercegnő így nézne ki, ha még most is élne: különleges felvételt készítettek róla

Diana hercegnő időskori képét mesterséges intelligencia segítségével készítették el.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük