Diana hercegnő nem akart Károly felesége lenni: így árulta el magát az esküvőjük előtti interjú alatt

Diana hercegnő testbeszéde elég árulkodó volt az esküvő előtt.

Diana hercegnő testbeszéde az esküvő előtt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ausztrál 7News csatorna Spotlight című műsorában készített egy Károly király életéről szóló riportot, amelyben Diana hercegnő is szerepelt természetesen.

Köztudott, hogy házasságuk messze nem volt olyan felhőtlen, ahogy azt annak idején a külvilág gondolta róluk, ráadásul a ’80-as évek második felétől az egykori walesi herceg első nagy szerelme, Kamilla is visszakerült a képbe

Diana hercegnő testbeszéde az esküvő előtt

Ma már tudjuk jól, hogy Diana egy ponton úgy érezte, jobb lenne inkább lefújni a lagzit, ezt a nővéreivel is közölte, de a testvérek azt mondták, hogy már az arcképe ott van a szalvétákon, úgyhogy túl késő kihátrálni. Sőt, az esküvő előtti éjjelen egy komoly bulimiás roham tört rá, a szervezete így jelezte, nagy hibát követ el, ha férjhez megy, mindezek a Diana: Saját szavaimmal című dokumentumfilmben is elhangzottak. Persze a hercegnő a nyilvános megjelenéseken igyekezett palástolni az érzelmeit, ám az esküvő előtti interjún volt egy pillanat, amivel sikerült elárulnia magát.

Az ominózus pillanat.
Az ominózus pillanat.
Fotó: YouTube/7News Spotlight

A Spotlightban megszólalt Angela Rippon, ő készítette velük a beszélgetést egy másik kollégájával. Elmondta, hogy érmedobással döntötték el, hogy kié legyen az első és utolsó szó az interjú alatt. Rippon végül utoljára szólt a hercegi párhoz, hogy ezt mondja nekik: „Sok boldogságot kívánunk önöknek.”

Egyszerre köszönték meg a jókívánságot, ezután érdekes dolog történt Rippon szerint.

- Károly kedvesen ránézett Dianára, de ő erre lehajtotta a fejét, majd a padlóra tekintett. Abban az időben én ezt nem vettem észre, de amikor visszanéztem, úgy gondoltam, hogy ez elég sok mindent elárult, szerintem azért is, hiszen később megtudtuk, hogy az esküvő előtt Diana ki akart szállni.

GettyImages-79733072
Fotó: Tim Graham / Getty Images Hungary

Rippon őszinte véleményét is elmondta a párosról.

- Úgy vélem, hogy Diana, aki egy nagyon fiatal és naiv lány volt, tényleg szerette Károlyt. A herceget a kötelességtudat vezérelte, tudta, hogy feleségül kell vennie egy olyasvalakit, aki a királyi család számára is megfelelő. Ebből adódóan, amikor az elrendezett házasság szóba került, Károly ebbe belement. Diana tökéletes jelölt volt arra, hogy ő legyen a jövendőbeli királyné, és az édesanyja a következő trónörökösnek.

Diana élete utolsó fotózásán

Diana hercegnőt Mario Testino sztárfotós örökítette meg utoljára hivatalos fotózáson.

Diana élete utolsó fotózásán álomszép volt: címlapja megjelenése után egy hónappal hunyt el

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük