Aggasztó, Meghan hercegné miért nem figyelmeztette Harryt: nagy bajba sodorta magát a herceg

Harry herceget akár ki is toloncolhatják Amerikából drogos múltja miatt.

GettyImages-970332212
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg a Tartalék című könyvében, illetve dr. Máté Gáborral való beszélgetésében is nyíltan vallott drogos múltjáról.

Ez viszont nem volt egy jól átgondolt húzás tőle, hiszen a droghasználat miatt akár ki is toloncolhatják az Egyesült Államokból, ezt viszont az Amerikában született és nevelkedett Meghan hercegnének tudnia kellett volna, állította Angela Levin, a királyi család egyik szakértője a GB Newsnak adott interjújában. A beszélgetésből a Daily Express is szemlézett.

Harry herceget a drogok miatt ki is toloncolhatják

Harry bevallotta, kísérletezett a kokainnal, a fűvel, de kipróbálta a varázsgombát is. A herceg egyelőre még nem amerikai állampolgár, vízummal tartózkodik az Egyesült Államokban. A drogos múltja miatt azonban elvehetik az engedélyét, és kitoloncolhatják az országból. Angela Levin szerint minderről Meghannak igenis figyelmeztetnie kellett volna a férjét.

GettyImages-994637946
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Nem értem meg, hogy a felesége miért nem figyelmeztette őt. Harry mindenről beszámolt neki, amit nyilvánosságra akart hozni, hiszen jól tudjuk, hogy Meghan hordja a nadrágot - fogalmazta, majd így folytatta:

- El nem hagyta volna a száját az, hogy "jól vigyázz, mert ha túl sokat beszélsz a drogokról, akkor lehet, hogy bajba kerülsz." Nagyon aggaszt, hogy miért hagyta így magára Harryt.

GettyImages-544008166
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Az asszony még dr. Máté Gáborba is beleállt, mert szerinte neki is figyelmeztetnie kellett volna a herceget, hogy ne beszéljen a kábítószerekről.

- Nagyon megbonyolította ezzel a vallomással az életét - összegezte.

Harry ma már Angliába sem teheti be egykönnyen a lábát, előre jeleznie kell a beutazása előtt egy hónappal, ha az Egyesült Királyságba menne, mert fel kell mérniük a fenyegetettségi szintet, és biztosítaniuk kell a védelmet.

Tényleg ő volt a legjobb választás Katalin hercegné szerepére?

Mutatjuk, ki kapta meg Katalin hercegné szerepét A koronában. Elégedett vagy a választással?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük