Harry és Meghan emiatt csinálnak pluszmunkát a palota alkalmazottainak: Károly király koronázására gőzerővel készülnek

Kétféle koronázási forgatókönyv kellett Harry herceg és Meghan hercegné miatt.

Harry herceg és Meghan hercegné koronázási forgatókönyv
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 6-án koronázzák meg Károly királyt a Westminster-apátságban, a palota alkalmazottai már gőzerővel készülnek a történelemkönyvekbe is bekerülő rendezvényre, amit egy ünnepélyes hosszú hétvége keretein belül tartanak meg.

Harry herceget és Meghan hercegnét is meghívták, azonban egyelőre nem jeleztek vissza, hogy részt is vesznek-e az eseményen, ezzel viszont pluszmunkát csináltak a palota alkalmazottainak, írta meg a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan hercegné miatt kétféle koronázási forgatókönyv kellett

Egyelőre még várnak a házaspár válaszára, ám a show-nak mennie kell tovább, ahogy azt az öreg mondás tartja.

GettyImages-1052479240
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

- Kétféle terv készül, az egyiknek részese Harry és Meghan is, a másiknak viszont nem. Az időzítés ebben a szakaszban egyelőre még nem tűpontos, még csak most dolgozzák ki a menetrendet - fogalmazta a lapnak a forrás.

Az is felmerült, hogy esetleg Archie herceg és Lilibet Diana hercegnő is részt vesznek a koronázáson, ha a szüleik ebbe belemennek, akár ők is kaphatnak valamilyen szerepet az eseményen. Amint Harryék visszajeleznek, ezzel kapcsolatban azonnal megindulnak a tárgyalások.

Az már tény, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné mindhárom gyermeke ott lesz a szertartáson, Lajos herceget sem hagyják majd otthon a dadákkal, nem úgy, ahogy azt Erzsébet királynő temetésén megtették vele. 

GettyImages-1426550661
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Az idén júliusban tízéves Györgynek egy kicsit kiemelkedőbb feladatot adnának , mint kis testvéreinek, hiszen mégis ő a trónörökös. Egyelőre ez is csak egy terv, ugyanis Wales hercege és hercegnéje nem szeretnék, ha a kisfiú vállára túl nagy nyomást helyeznének.

Károly király egy sokkal visszafogottabb és rövidebb koronázási szertartásra vágyik, nem mindenben követi Erzsébet királynő példáját. 

Harry és Meghan montecitói otthona

Kukkants be te is a hercegi pár gyönyörű házába!

Harry és Meghan luxusvillájától tátva marad a szád: értjük, miért költöztek ide

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük