Harry után Meghan kavarja fel az állóvizet: így használhatja ki a királyi családot

A bennfentesek szerint Meghan hercegné is saját memoárt tervez.

Meghan hercegné memoártervezés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már januárban jelentek meg arról hírek, hogy Harry herceg után Meghan hercegné is fontolgatja, hogy megírja élete történetét.

Joshua Rom királyi szakértő a Fox Newsnak árulta el, Sussex hercegnéje milyen nagy pillanatot használna fel annak érdekében, hogy minél jobban fogyjon a könyve.

Meghan hercegné is memoárt tervez

- Az intézménnyel továbbra is fenn kell tartaniuk a kapcsolatukat, ráadásul több projektet is terveztek a jövőre nézve, Meghannak állítólag már a könyve is készül - fogalmazta a tévécsatornának a szakértő.

GettyImages-1240034358
Fotó: Patrick van Katwijk / Getty Images Hungary

Kiemelte, nincs is jobb alapanyag Károly király koronázásánál, amiről később Meghan megírhatná a személyes benyomását, ezzel is titkon kihasználná a királyi családot.

Köztudott, hogy Harryt és Meghant is meghívták a ceremóniára, ennek ellenére nem minden családtag örült ennek. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy részt is vesznek-e Károly nagy napján, de kevés esélyt látunk arra, hogy egy ilyen történelmi pillanatot kihagyjanak. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a király mégis Harry édesapja. A szakértő szerint, ha elmennek, nagy eséllyel kifütyülik őket, ami egy elég kockázatos húzás.

- Azt beszélik, nagyon körültekintőek a karrierjükkel kapcsolatban. A hollywoodi elit viszont kezd távolságtartó lenni velük szemben, már Oprah is eltávolodott tőlük - tette hozzá.

György herceg miatt ezért szálltak vitába a szülei

Károly király koronázásán egy fontosabb feladatot szántak a kis trónörökösnek, ám ezt a szülei nem támogatják, tudd meg, miért!

György herceg emiatt okoz fejfájást Vilmosnak és Katalinnak: vita alakult ki a palotában

Károly király koronázásán György herceg is szerepet kap az eddigi tervek szerint, pont ezen megy a vita.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük