Harry után Meghan kavarja fel az állóvizet: így használhatja ki a királyi családot

A bennfentesek szerint Meghan hercegné is saját memoárt tervez.

GettyImages-1391960643
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Már januárban jelentek meg arról hírek, hogy Harry herceg után Meghan hercegné is fontolgatja, hogy megírja élete történetét.

Joshua Rom királyi szakértő a Fox Newsnak árulta el, Sussex hercegnéje milyen nagy pillanatot használna fel annak érdekében, hogy minél jobban fogyjon a könyve.

Meghan hercegné is memoárt tervez

- Az intézménnyel továbbra is fenn kell tartaniuk a kapcsolatukat, ráadásul több projektet is terveztek a jövőre nézve, Meghannak állítólag már a könyve is készül - fogalmazta a tévécsatornának a szakértő.

GettyImages-1240034358
Fotó: Patrick van Katwijk / Getty Images Hungary

Kiemelte, nincs is jobb alapanyag Károly király koronázásánál, amiről később Meghan megírhatná a személyes benyomását, ezzel is titkon kihasználná a királyi családot.

Köztudott, hogy Harryt és Meghant is meghívták a ceremóniára, ennek ellenére nem minden családtag örült ennek. Hivatalosan még nem jelentették be, hogy részt is vesznek-e Károly nagy napján, de kevés esélyt látunk arra, hogy egy ilyen történelmi pillanatot kihagyjanak. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a király mégis Harry édesapja. A szakértő szerint, ha elmennek, nagy eséllyel kifütyülik őket, ami egy elég kockázatos húzás.

- Azt beszélik, nagyon körültekintőek a karrierjükkel kapcsolatban. A hollywoodi elit viszont kezd távolságtartó lenni velük szemben, már Oprah is eltávolodott tőlük - tette hozzá.

György herceg miatt ezért szálltak vitába a szülei

Károly király koronázásán egy fontosabb feladatot szántak a kis trónörökösnek, ám ezt a szülei nem támogatják, tudd meg, miért!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük