György herceg emiatt okoz fejfájást Vilmosnak és Katalinnak: vita alakult ki a palotában

Károly király koronázásán György herceg is szerepet kap az eddigi tervek szerint, pont ezen megy a vita.

györgy-herceg-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az már biztos, hogy György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg is részt vesz Károly király koronázásán, amit május 6-án, szombaton tartanak meg.

Az eddigi tervek szerint a trónörökösnek kiemelkedő szerepet szánnak majd a történelmi pillanatú ceremónián, pont ez az oka, hogy viták alakultak ki a palotában, írta meg a Daily Express.

György herceg szerepe Károly király koronázásán

Tom Quinn királyi szakértő nyilatkozott a lapnak, a férfi elmondta, Vilmos herceg és Katalin hercegné eléggé aggódik azon, milyen szerepet szánnak legidősebb fiuknak a koronázáson.

GettyImages-1245815786
Fotó: Mark Cuthbert / Getty Images Hungary

- Az ismerőseimtől hallottam, hogy némi vita folyik arról, hogy Györgynek szükséges-e hivatalosabb feladatot adni a koronázáson. Azt hallottam, Katalin és Vilmos azért aggódik, hogy ez nem lenne-e túl sok a kisfiúnak.

Wales hercege és hercegnéje mindig is arra törekedtek, hogy amennyire csak tőlük telik, minél normálisabb gyerekkort nyújtsanak csemetéiknek, ezért nem akarják hirtelen a mély vízbe dobni őket. Persze már mindhárman megjelentek szüleik oldalán több alkalommal nyilvános eseményeken, ennek ellenére nem akarnak átesni a ló túloldalára.

Egyelőre nem derült ki, hogy a koronázást szervezők pontosan milyen feladatot adnának a kis hercegnek, az is benne van a pakliban, hogy végül Károly király a fiának és a menyének ad igazat, így György testvéreihez hasonlóan a háttérben marad.

Katalint imádni való képpel köszöntötték anyák napja alkalmából

Te láttad már Katalint a gyerekekkel a fa tetején? Zseniális kép lett!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük