Erzsébet királynő ilyen gyönyörű volt fiatal édesanyaként: Károly király tett közzé róla egy ritkán látott fotót

Károly király anyák napján Erzsébet királynőre emlékezett.

Károly király anyák napján Erzsébet királynőre emlékezett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Királyságban március 19-én ünnepelték az anyák napját, ennek alkalmából a királyi család közösségi oldalaira is készültek posztok.

Wales hercege és hercegnéje közösségi oldalán hatalmas sikert aratott Katalin és a gyerekek fára mászós képe, de természetesen Károly király is megemlékezett Erzsébet királynőről.

Károly király anyák napján Erzsébet királynőre emlékezett

Az uralkodó egy ritkán látott fotóval kívánt boldog anyák napját mindenkinek, megjegyezte, azokra is gondol, akik gyászolják az édesanyjukat. A királyi család Instagram-oldala nem tüntette fel, pontosan mikor készült a felvétel, Károly körülbelül egyéves lehetett itt. 

Erzsébet királynő ekkor még biztosan nem került trónra, hiszen az 1953-as koronázásakor Károly már négyéves volt. A királynő halála óta ez volt az első olyan anyák napja, amit a királynak már az édesanyja nélkül kellett eltöltenie. 

A bejegyzés két képet tartalmaz, a második felvételen Kamilla királyné látható az édesanyjával, Rosalind Shanddel, ő már sokkal korábban megtapasztalta azt a fájdalmat, milyen érzés elveszíteni egy anyát. Shand 1994 júliusában hunyt el, pont a 73. szülinapja előtt egy hónappal érte a halál.

Charlotte hercegnő le sem tagadhatná a királynőt

Képes összeállításunkban megnézheted Charlotte hercegnő fotóit, amelyek 2022-ben készültek róla.

Charlotte hercegnő ezen a fotóján kiköpött Erzsébet: 2022-ben ilyen felvételek készültek róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük