A hercegnét Harryről és Károlyról kérdezték: elég beszédes választ adott

Sára yorki hercegnét Harry hercegről és Károly királyról kérdezték.

GettyImages-476470076
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sára yorki hercegné legújabb könyve reklámozása miatt sorra adja az interjúkat, tavaly decemberben a Femina is készített vele egy exkluzív beszélgetést.

Az amerikai Fox 5 csatorna műsorvezetője, Rosanna Scotto még Harry herceg könyvét és Károly királyt is témába hozta, amikor a hercegnével beszélgetett, szúrta ki a Daily Express.

Sára yorki hercegné Harry hercegről és Károly királyról

András herceg volt feleségének az alábbi kérdést tették fel: "Szerinted Károly mérges a könyv miatt, amit Harry írt? Azzal tisztában vagyok, hogy Harryt és Meghant is meghívták a koronázásra, és szülőként biztosan tartott attól, milyen állítások állnak majd a könyvben."

GettyImages-1473996277
Fotó: Jo Hale / Getty Images Hungary

Sára ügyelt arra, hogy senkit ne bántson meg a válaszával, ennek ellenére kivehető volt a szavaiból, hogy a békülés, illetve a család szentsége oldalán áll, és ha a rosszban lévő felek is elég nyitottak és kompromisszumképesek, akkor tiszta vizet önthetnek a pohárba.

- Személy szerint úgy érzem, semmilyen szinten nem szabad ítélkezni. A család egysége nagyon fontos. Úgy gondolom, hogy ez a három dolog elengedhetetlen az életben: a kommunikáció, a kompromisszum és az együttérzés - fogalmazta diplomatikusan.

Mit szánnak Charlotte-nak és Lajosnak Vilmosék?

Vilmos és Katalin már most tudja, mi lesz kisebbik gyermekeik jövője.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük