Harry herceg barátai dühöngenek: botránykönyve miatt fenyegetést kapott tőlük
Harry herceg a bejelentésével nemcsak a családját, hanem a barátait is kiakasztotta.

harry cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Előző héten adtunk hírt arról, hogy Harry herceg 2022-ben megjelenteti a memoárját, amely a szakértők szerint hasonlóan nagy botrányt fog okozni, mint az idei Oprah-interjú, amit még Meghannal adott, illetve a májusban nyilvánosságra került vallomásai.

Szeretteit érthető módon felzaklatta ennek híre, hiszen az elmúlt években csúnyán megromlott a viszonya Vilmossal és Károllyal is. Nem mellesleg pont 2022-ben ünneplik meg Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulóját, és félnek, hogy Harry könyve ellopja majd a show-t. A családja mellett a barátai is kiakadtak a hercegre, írta meg a The Daily Mail.

Harry herceget megfenyegették a barátai

Harry herceg sok barátot szerzett az Eton Collage-ban, amikor még iskolai tanulmányait végezte, emellett a katonaságban eltöltött évei alatt is többekkel szorossá vált a viszonya. A szemfüles újságírók természetesen többször felkeresték a herceg bizalmasait, ám közülük a legtöbben visszautasították, hogy nyilatkozzanak, akik viszont ezt megtették, velük azonnal megszakította a kapcsolatot. A jövőre megjelenő könyve miatt azonban lehet, még több régi barátja mondja el a saját verzióját, pedzegette a lap egy forrásra hivatkozva.

Harry herceg katonatársai is aggódnak a botránykönyv miatt.
Harry herceg katonatársai is aggódnak a botránykönyv miatt.
Fotó: Matt Cardy / Getty Images Hungary

- Képmutatónak érzem, hogy Harry kilökte azokat a baráti köréből, akik szóba álltak a sajtóval. Félő, hogy hedonista fiatalságának olyan részleteit fogja feltárni, amelyek miatt a régi barátai is aggódhatnak. Ezzel mások karrierjét és magánéletét is veszélyezteti - fogalmazta az informátor.

Több barátja ígéretet tett a hercegnek, hogy sosem állnak szóba egy újságíróval sem, azonban ha bármelyikükre is rossz fényt vet a botrányköve, akkor cserébe számítania kell a bosszúra, lényegében megfenyegették a herceget.

GettyImages-1000568520
Fotó: Neil Mockford / Getty Images Hungary

- Ha Harry új könyvében rossz színben tünteti fel bármelyik régi iskolai vagy katonai barátját, ebben az esetben megfogadták, hogy elmesélik a saját sztorijukat.

A négy könyvből álló memoárja a Penguin Random House kiadásában készül el, érdekesség, hogy Meghan hercegné gyerekkönyve, a The Bench is ennél a kiadónál jelent meg. Harry herceghez hasonlóan Diana volt az, aki a nyilatkozataival rendre felkavarta az állóvizet a '90-es években, legnépszerűbb életrajzi könyvét Andre Morton újságíró készítette el, a kiadvány a Diana: igaz története - saját szavaival címet kapta, később dokumentumfilm is készült ez alapján, ami a Diana: Saját szavaimmal címet kapta.

Meghan hercegné legdögösebb fotói

Mielőtt Meghan Markle-ből hercegné lett, többször megmutatta dögös oldalát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük