Erzsébet királynőnél betelt a pohár: visszavonhatja Harry és Meghan meghívását a jubileumi ünnepségről
Harry botránykönyvének hallatán az egész palota felbolydult.

erzsébet-harry-és-meghan
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit váratlanul ért a bejelentés, hogy Harry herceg egy éve dolgozik memoárján, ami a szakértők szerint legalább annyira, ha nem jobban felkavarja majd a kedélyeket, mint az az interjú, amelyet feleségével Oprah Winfreynek adtak márciusban.

Bár a herceg és Meghan második közös gyermeke, Lilibet Diana érkezése után úgy tűnt, hogy visszaállhat a béke, a könyv hallatán Harry ismét kivívta a családja és az egész Buckingham-palota haragját.

Harry botránykönyvének híre szíven ütötte a királynőt

Sokaknál az alkotás kiadásának időpontja vágta ki a biztosítékot. A könyv épp abban az évben jelenik meg, amikor Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulójához érkezik. Mint azt korábban megírtuk a platinajubileum hatalmas esemény lesz Angliában, 2022 júliusában négynapos hosszú hétvégével ünnepelnek majd a britek.

királynő meghanék
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

A királyi család eredeti tervei szerint az egész év az évfordulóról szólt volna, hiszen ez hatalmas mérföldkő, Erzsébet lesz az első uralkodó a monarchiában, aki megünnepelheti, hogy hét évtizede ül a trónon. Sokan attól tartanak, hogy mindez eltörpül majd Harry könyve mellett, aki minden bizonnyal az eddigieknél is botrányosabb dolgokról rántja majd le a leplet.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Daily Mailnek a királyi család bennfentese elárulta, bár a királynő próbált békejobbot nyújtani kisebbik unokájának és Meghannak azzal, hogy felkérte őket, az ünnepély során csatlakozzanak hozzá és a királyi család többi tagjához a Buckingham-palota erkélyén, ezek után könnyen lehet, hogy visszavonja a meghívást.

erzsébet harry
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Annak ellenére, hogy a dolgok nagyon elfajultak az utóbbi időkben, ez egy aprócska reménysugár volt arra nézve, hogy talán megmenthető még a családi béke. Őfelsége minden erejével azon volt, hogy megmentse a kapcsolatot az unokájával, de a könyv híre minden eddiginél nagyobb pofon volt a számára, ez lehet az utolsó csepp a pohárban. Már az is kérdéses, hogy Harryt ezek után valaha látni fogjuk-e a családja oldalán, az emberek azt gyanítják, a memoár lesz a történet vége.

A lap egy másik forrása szerint az, hogy Harry épp egy ennyire fontos évben adja ki a könyvét hatalmas tiszteletlenség nagyanyjára nézve. Szerinte ez jól példázza, hogy a herceget egy cseppet sem érdekli többé, hogy mit gondolnak róla a rokonai.

Harry herceg és Meghan hercegné itt él

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű otthona van Montecitóban a hercegi párnak.

Ezt is szeretjük