Harryt és feleségét per fenyegeti: Meghan édesapja bíróságra akarja cipelni őket
Thomas Markle nem bírja tovább, hogy nem láthatja az unokáit.

harry-és-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta 2020 januárjában a hivatalos Instagram-oldalukon bejelentették, visszalépnek a brit királyi család magas rangú tagjaiként betöltött szerepkörükből, Harry és Meghan sokakból ellenszenvet váltott ki.

Sussex hercege és hercegnéje azóta nincs túl jóban a királyi család tagjaival, a közelmúltban történt események pedig csak még jobban elmérgesítették a két fél viszonyát.

Harryt és Meghant perelné a hercegné apja

Olaj volt a tűzre az interjú, amelyet a két előkelőség márciusban adott Oprah Winfreynek, a beszélgetésben rasszizmussal vádolták meg a család egy tagját, Harry elárulta, szerinte apja és bátyja is csapdában élnek, valamint elmesélték, hogy Katalin egyszer megríkatta Meghant.

harry és meghan kép
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Már-már lenyugodni látszottak a kedélyek, a két herceg újraegyesült néhai édesanyjuk szoboravató ünnepségén, illetve Harryék lányának, Lilibetnek az érkezése is elhozta az ideiglenes békét a családba. Ám a herceg bejelentése a héten minden eddiginél jobban felkavarta a kedélyeket, a királyi család szakértői szerint Harry botránykönyvével minden hidat feléget maga mögött.

Nem csak a palotát sikerült magukra haragítaniuk, van még valaki, aki nagyon dühös rájuk. Meghan édesapja, Thomas Markle végső elkeseredésében bírósági perrel fenyegette meg a házaspárt. A férfi a Fox News riporterének elárulta, még mindig nem láthatta egyik unokáját sem, és rosszabbodó egészségügyi állapota miatt fél, ha nem tesz jogi lépéseket, a találkozó sohasem történik meg.

- Nem hibáztathatjuk a gyerekeket Meghan és Harry viselkedése miatt. Archie és Lili még kicsik. Nem politikusok. Nem részesei ennek a játéknak. Ugyanakkor előkelőségek, megilleti őket a címmel járó összes előny. Eldöntöttem, hogy a közeljövőben petíciót fogok benyújtani a kaliforniai bíróságra, hogy minél előbb láthassam az unokáimat – írta meg Thomas Markle szavait a Daily Mail.

Az apa-lánya páros viszonya sohasem volt túl rózsás, ám Meghan akkor távolodott el végleg az apjától, amikor az információkat szolgáltatott a sajtónak a lánya háta mögött. Meghan erről is mesélt az említett interjúban, akkor azt mondta, úgy érzi, hogy édesapja elárulta, és nem biztos abban, hogy képes lesz-e valaha megbocsájtani neki.

Katalin édesanyja

A 66 éves Carole-ról csodálatos képek születtek, nagyon nőies, egyértelmű, hogy a lányai is tőle örökölték a szépségüket. Egy gyönyörű, virágos ruhát adtak rá, igazi, tavaszias címlapfotót csináltak róla. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné 66 éves édesanyja.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük