Az Indiana Jones cuki gyereksztárja volt: a friss Oscar-díjas színészt így ölelte át Harrison Ford a gálán

Ke Huy Quan és Harrison Ford újra egyesültek a színpadon, jó volt őket együtt látni.

Harrison Ford és Ke Huy Quan az Oscar-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harrison Ford és Ke Huy Quan az Indiana Jones és a végzet temploma című filmben szerepeltek együtt, amely 1984-ben debütált, és nagy sikert aratott.

A cuki gyereksztárként megismert Quan a 2023-as Oscar-gálán elnyerte a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben nyújtott szerepéért. A nagy sikert aratott film az este végén még a legjobb film díját is elnyerte. Az elismerést pedig nem más, mint maga Indiana Jones, azaz Harrison Ford adta át a stábnak és Ke Huy Quannak, akivel boldogan üdvözölték egymást.

Harrison Ford és Ke Huy Quan az Oscar-gálán

A két színész egy szoros öleléssel egyesült újra a színpadon a nézők nagy örömére. Harrison Fordon látszott, hogy nagyon büszke kollégájára, aki még gyermekként dolgozott vele az Indiana Jonesnak köszönhetően.

Quan korábban a D23 Expón futott össze Harrison Forddal, és egy imádni való Instagram-fotót is készítettek. A színész akkor azt mondta, nem volt benne biztos, hogy kollégája felismeri őt, mivel amikor utoljára látta, még kisgyerek volt.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Amint odaléptem hozzá, rám mutatott, és azt mondta: "Te vagy az, Picur?" Akkor azt éreztem, hogy azonnal visszavittek 1984-be, amikor még kisgyerek voltam, és erre rávágtam: "Igen, Indy." Erre ő csupán annyit felelt: „Gyere ide!”, és erősen megölelt.

A CNN szúrta ki, hogy Ke Huy Quan hálás volt a díjért, köszönőbeszédével sokakat meghatott és lenyűgözött. Megköszönte édesanyjának az áldozatokat, amelyeket azért hozott, hogy idáig eljuttassa őt. Köszönetet mondott kisöccsének, Davidnek is, aki mindennap felhívta, hogy emlékeztesse arra, hogy fontos vigyáznia magára.

ke-huy-quan
Fotó: Getty Images Hungary/Axelle

- Anya, most nyertem Oscar-díjat! Valahogy itt kötöttem ki Hollywood legnagyobb színpadán. Nem hiszem el, hogy ez velem történik. Ez az amerikai álom. Köszönöm a feleségemnek is, aki hónapról hónapra és évről évre azt mondta nekem, hogy egyszer majd eljön az én időm is. Az álmok olyan dolgok, amelyekben hinni kell. Majdnem feladtam az enyémet. Mindenkitől azt kérem, hogy tartsa életben az álmait!

Az Indiana Jonesból megismert sztár gyerekszínészként kezdte karrierjét a '80-as években. 1985-ben láthatták még a nézők a Kincsvadászok című alkotásban, 1991-ben pedig a Head of The Class című szituációs komédiában tűnt fel. 1992-ben a Kőbunkó vígjátékban lépett újra a színre, ahol ismét megcsillogtatta tehetségét és humorát.

Amint felnőtt férfivá érett, egyre nehezebben jutott szerepekhez, így közel húsz évig nem is színészkedett. Helyette a kamera mögött dolgozott, például az X-Men: A kívülállók című mozifilmnek ő koreografálta a harcjeleneteit. 2021-ben, az Ohana: Az igazi kincs nyomában című kalandfilmmel tért vissza színészként a képernyőre 19 év után. Rá egy év múlva jelent meg a Minden, mindenhol, mindenkor, aminek köszönhetően újra bekerült a filmvilág elit klubjába. 

Tudtad, miért utálta kolléganőjét Harrison Ford?

A Szárnyas fejvadász gyönyörű színésznőjével nem sikerült megtalálniuk a közös hangot, kapcsolatuk a forgatás végéig fagyos maradt. Sean Young viselkedése az egész stáb életét megnehezítette.

Harrison Ford ezért utálta gyönyörű kolléganőjét: a színésznő az egész stáb napjait pokollá tette

Sean Youngot a filmforgatás végére mindenki a háta közepére sem kívánta.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük