Harrison Ford és ritkán látott felesége: 19 éve bolondul Calistáért
Harrison Ford és Calista Flockhart a 2002-es Golden Globe afterpartiján szerettek egymásba.

harrison-ford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harrison Ford kétszer is megnősült, mielőtt megismerte volna jelenlegi feleségét, Calista Flockhartot. 1964 és 1979 között Mary Marquardt férje volt, az asszony két fiút szült neki, akik a Ben és Willard neveket kapták. 1983-ban vezette oltár elé Melissa Mathisont, de végül 2000-ben tönkrement a házasságuk, 2001-ben mondták ki a válásukat. Mathison szintén két gyermeknek, Malcolmnak és Georginának adott életet házasságuk idején. A Star Wars- és az Indiana Jones-filmek sztárjának 2002-ben változott meg teljesen az élete, ugyanis abban az évben szeretett bele Calistába.

Harrison Ford és felesége

A Golden Globe-gála afterpartiján találkoztak először egymással, a színésznő direkt öntötte le a színészt itallal, hogy szóba elegyedjenek egymással, be is vált a trükk, ugyanis hamar egymásba szerettek, de az esküvővel éveket vártak. Csak 2010-ben mondták ki a boldogító igent. Nem született közös gyermekük, azonban amikor összejöttek, a nő pont előtte örökbe fogadott egy fiút, így Liamet a saját gyermekeként nevelte fel Harrison Ford. A sztárpárról ritkán készülnek felvételek, ám augusztusban, Horvátországban lencsevégre kapták őket.

22 évnyi korkülönbség van köztük, ám a házaspárt nem érdekli a kor.

- A romantikus szerelem a szeretet egyik legizgalmasabb és legteljesebb formája, és úgy vélem, bármely életszakaszodban megtapasztalhatod ezt az élményt. Nem ért meglepetésként, hogy újra képes voltam szerelembe esni, és azon sem lepődtem meg, hogy tényleg megtettem - nyilatkozta ezt a színész 2003-ban a Hello! magazin újságírójának.

Képes összeállításunkban még több felvételt láthatsz Harrison Fordról és feleségéről.

Ezt is szeretjük