Harrison Ford 19 éves kolléganőjével lépett félre felesége háta mögött: hónapokon át tartott a viszonyuk
Negyven évig senki sem tudott arról, hogy Harrison Ford és Carrie Fisher 1976-ban összeszűrte a levet.

harrison-ford-carrie-fisher
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután 2016. november 22-én a könyvesboltok polcaira került Carrie Fisher A hercegnő naplója című memoárja, a Star Wars-rajongók megtudhatták, hogy Han Solo és Leia hercegnő szerelme nem csak a nagyvásznon teljesedett be. Carrie Fisher és Harrison Ford negyven évig titkolták, hogy viszonyt folytattak egymással.

A színésznő élete fenekestől felfordult, miután mindössze 19 évesen szerepet kapott George Lucas mára klasszikusnak számító filmsorozatában. Nem csak karrierjében volt fordulópont az 1976-os esztendő, a szerelmi élete is teljesen összekuszálódott abban az évben.

Harrison Ford és Carrie Fisher viszonya

A Csillagok háborúja főszereplői először Londonban találkoztak, azonban akkor Ford szóba sem elegyedett kolléganőjével, amit az később fiatal korának tulajdonított be. Amikor a film rendezőjének születésnapi partiján ismét egymásba botlottak, már jóval kevésbé volt jeges köztük a hangulat, azon a bulin csattant el köztük az első csók.

carrie-fisher-csók
Fotó: RTL Klub/Star Wars V. rész - A birodalom visszavág

Ám románcuk sosem teljesedhetett be, hiszen az akkor 33 éves Ford már nős férfi volt: 1964-ben vezette oltár elé Mary Marquardt nevű első feleségét, aki addigra két gyermeket is szült neki. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A mindössze három hónapig tartó affért Fisher 2016-ban a Today show-ban úgy jellemezte, mint egy nagyon sokáig elhúzódó egyéjszakás kalandot, amely főleg a fizikai vonzalomról szólt. Ennek ellenére az életrajzában beismerte, előfordult, hogy arról fantáziált, kiszemeltje felbontja a házasságát, hogy hivatalosan is együtt legyenek, ám erre végül sosem került sor. Noha 1979-ben 15 év után elvált az asszonytól, nem a hűtlenség miatt ment tönkre a kapcsolat.

carrie fisher ford
Fotó: Jean-Paul Aussenard / Getty Images Hungary

Fisher a könyvben azt is papírra vetette, hogy a filmcsillag ezek után soha többé nem követett el házasságtörést, és ódákat zengett arról, hogy mennyire figyelmes és rendes ember a kollégája, például akkor is nagyon készséges volt, amikor megtudta, hogy a színésznő nyilvánosságra fogja hozni a viszonyukat.

„Harrison egy nagyon rendes - néha bonyolult és hallgatag - srác. Mindig hihetetlenül kedves volt velem, és amennyire tudom, én voltam az egyetlen ember, akivel megcsalta az egyiket a három felesége közül. Mondjuk, lehet, hogy nem is gondolta rendes megcsalásnak a viszonyunkat, mivel annyira pici vagyok” - viccelődött a könyvben.

Harrison Ford és harmadik felesége, Calista Flockhart

Képeken mutatjuk, hogy milyen összeillő párt alkot együtt Harrison Ford és Calista Flockhart.

Ezt is szeretjük