Harrison Ford így mentett meg egy kihűlt nőt a hegyekben: a túrázó nem ismerte fel a sztárt

Harrison Ford életet mentett, a bajba jutott nő csak később döbbent rá, hogy ki tartotta a karjaiban.

Harrison Ford életet mentett a repülőjével
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harrison Ford több ikonikus szereppel írta be magát a mozifilmek történelmébe: a Star Wars-alkotások hozták meg számára az igazi világsikert, és Indiana Jonesként is sokan megszerették a színészt a '80-as években. 

Rengeteg női szívet dobbantott már meg, azonban számára a legnagyobb szerelem a repülőgépek és helikopterek vezetése. Egyszer még egy nőt is megmentett, aki a hegyekben ragadt, és már a kihűlés szélén állt.

Harrison Ford életet mentett a repülőjével

A nyolcvanéves sztárnak szenvedélye miatt 2000-ben szembe kellett néznie a halállal, amikor egy általa vezetett második világháborús kiképzőgéppel egy golfpályára zuhant Kaliforniában. A The Hollywood Reporternek árulta el, hogy a balesete óta már csak biztonságos gépekkel szeli a felhőket, és vigyáz magára, ahogyan másokra is.

harrison-ford-kepe
Fotó: Getty Images Hungary

- Sok mindent megváltoztattam azóta az életemben. A feleségem többé nem repül velem, és a régi típusú repülőgépekkel, hanem csak másokkal hajlandó. Biztosan nem akarok még egyszer felépülni egy ilyen balesetből. Nagyon nehéz volt a családomnak és nekem is. Visszatértem a repüléshez, és tudom mi történt. Szóval ez az oka annak, hogy visszatértem. Mechanikai probléma lépett fel a repülőgéppel, amiről nem tudtam, és semmilyen módon nem tudtam elhárítani. Tehát a nagy filozófus, Jimmy Buffett szavaival élve: „a rossz dolgok megtörténnek".

Egyik repülése alatt észrevett a közeli hegyen egy bajba jutott nőt, aki már kritikus állapotban volt.

- Egyszer felvettünk egy nőt, aki kihűléses állapotba került a hegyen. Még a cowboykalapomba is belehányt, és egészen másnapig nem tudta, hogy ki is vagyok. Abbahagytam az emberek megmentését, mert nem szeretném, ha a Good Morning America műsorában egy hős pilótáról beszélnének. Én ezt nem emiatt csináltam, ez csapatmunka volt, és nem szeretek máshogyan gondolni rá. 

Alain Delon lányunokája, Alyson

Alain Delon legidősebb fia, Anthony három lány édesapja. Marie-Hélène Le Borges táncosnővel való kapcsolatából 1986-ban született meg Alyson Le Borges. Másik két gyermeke, Lou 1996-ban, Liv pedig 2001-ben látta meg a napvilágot. Legidősebb gyermekét a 2008-as életrajzi könyvében vállalta fel, amely nagy port kavart a francia sajtóban. Alyson jelenleg Kaliforniában él, kipróbálta már magát színésznőként is, azonban a modellkedés közelebb áll a szívéhez. 

Alain Delon legidősebb unokája csodaszép modell: a 36 éves Alyson friss fotón

Alyson Le Borges gyönyörű nő, akire nagypapája méltán lehet büszke.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük