Ő volt a Winnetou-filmek imádott színésze: a 82 éves Gojko Mitic friss fotókon
Gojko Mitic a mai napig színészkedik.

gojko-mitic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gojko Mitic nem sejtette, hogy A Nagy Medve fiai című filmje örökre megváltoztatja az életét, pedig az 1966-os alkotásnak köszönhetően így történt. Nem vágyott nagy színészi karrierre, ettől függetlenül a közönség hatalmas szeretete visszatartotta őt, hogy más irányba kacsintgasson. Eredetileg testnevelést akart oktatni, sportos alkatának köszönhetően pedig dublőri állásokat vállalt el, így csöppent a filmezés világába.

Gojko Mitic friss fotókon

Karrierje során olyan filmekben szerepelt még, mint az Apacsok, A Sólyom nyomában vagy a Vadölő. Bár ma már nyolcvan felett jár, júniusban ünnepelte 82. születésnapját, a mai napig forgat, 2022-ben jelent meg új filmje Alfons Zitterbacke - Endlich Klassenfahrt! címmel. A német-szerb származású színész Köpenickben lakik.

A Maulbeerblatt.com oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a veszélyes jeleneteket is mindig ő vette fel, sosem alkalmazott kaszkadőrt. Részben a kiváló stábnak köszönheti, hogy sosem kellett dublőrt alkalmazni mellé. Az állatokkal is mindig tisztelettel bánt. Igazi sportember, az úszás az egyik legkedvesebb hobbija, de a sífutást és a búvárkodást is szereti. Az a lényeg, hogy olyan sport legyen, amit egyedül is lehet végezni, független karakter, emiatt az olyan sportok, amelyeket másokkal kell csinálni, nem az ő asztala.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most Gojko Mitic.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük