Az 55 éves Halle Berry szőke lett: ilyen más világos tincsekkel
Halle Berry megújította a külsejét. Befestette és le is vágatta a haját.

halle-berry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry azon színésznők táborát erősíti, akik nem állapodnak meg egy frizuránál, időről időre szükségét érzik egy-egy drámai átalakulásnak. Az 55 éves sztár 2022 tavaszán döntötte el, itt az ideje újra váltani.

Az nem újdonság tőle, hogy olykor rövid, máskor hosszú hajzuhataggal jelenik meg a vörös szőnyegen. Az viszont már ritkaságnak számít, hogy ne barna vagy fekete árnyalatot kérjen a fodrászától. 

Halle Berry szőkén

Márciusban merész dologra szánta rá magát, platinaszőke frizurát festetett magának, és a hosszúra megnőtt loknijaitól is elbúcsúzott. Az új megjelenést természetesen az Instagram-oldalán is megmutatta, a rajongók vegyes érzelmekkel fogadták kedvencük átváltozását.

halle berry 1
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Volt, aki alig várta, hogy visszatérjen a rövid fazonhoz, ami pályája kezdetén szinte a védjegyének számított. Mások rossz döntésként könyvelték el a szőke, melírozott hajat. 

"Hiányolom a hosszú hajat, abban reménykedem, hogy ez csak paróka” - írta valaki csalódottan.

Sokan nem osztották ezt a véleményt. Jó páran akadtak, akik szerint kifejezetten jót tett neki, hogy kurtított a hajhosszán, hiszen így sokkal fiatalosabb lett a megjelenése.

"Rövid hajjal minimum 10 évet letagadhat. Egy bizonyos kor után rengeteg nő néz ki fiatalosabbnak rövidebb hajjal.”

A szőke hajról sokaknak a színésznő egyik szerepe ugrott be: Halle Berry négy X-Men-filmben alakította a fehér hajú Ciklont. Néhány kommentelőben felmerült a kérdés, mi van, ha most a képregénymozi áll a hajfestés hátterében. Néhányan arra gyanakodnak, Ciklon feltűnik a Marvel-moziuniverzum következő alkotásában, a május 5-én mozikba kerülő Doctor Strange az őrület multiverzumában. Ám ez egyelőre puszta spekuláció.

Szőke sztárok barna hajjal

Képes összeállításunkban olyan színésznőket mutatunk, akik szőkén élnek a köztudatban, de egy rövid időre barna hajra váltottak. Íme Cameron Diaz, Reese Witherspoon vagy Kate Hudson sötét frizurával.

Ezt is szeretjük