Cameron Diazt el tudod képzelni barna hajjal? Így álltak neki a sötét tincsek
Képeken Hollywood szőkeségei sötétbarna hajkoronával.

cameron-diaz
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor meghalljuk a szőke bombázó kifejezést, sokunknak rögtön Hollywood valamelyik színésznője ugrik be. Jó pár filmcsillagnak szinte védjegyévé vált a Barbie baba külső, ám ez mégsem befolyásolja őket abban, hogy kísérletezzenek a frizurák terén: vannak, akik egy szerep kedvéért vállalják be a hajfestést, míg mások pusztán megjelenésükön akarnak frissíteni.

Szőke sztárok barna hajjal

Cameron Diaz az utóbbi kategóriába esett, amikor úgy döntött, egy időre megválik napszítta tincseitől. Drámai átalakulásától pedig mindenkinek leesett az álla.

A színésznőt 1994-ben ismerte meg a közönség A maszk című vígjátékban. Debütálása rögtön a filmvilág ügyeletes csábítójává tette, ezután sorra dögös karaktereket formált meg. Ugyan szemtanúi lehettünk pár átváltozásának a nagyvásznon: például az 1999-es A John Malkovich menetben barna, göndör fürtökkel láthattuk. Ám mégsem tartják kaméleonnak a szakmában, karrierje során legtöbbször megszokott megjelenésével állt kamera elé. Ezért kavarhatott olyan nagy port a sajtóban, amikor 2006 szeptemberében akkori kedvese, Justin Timberlake lemezbemutató partiján sötétbarna hajkoronával jelent meg. Bár mindössze egy évig maradt ennél a viseletnél, a divatlapok ma is az egyik legemlékezetesebb frizuraváltásként tartják számon.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy állt Cameron Diaznak a barna haj, valamint további olyan színésznőket mutatunk így, akik szintén szőkén élnek a köztudatban.

Ezt is szeretjük