Gordon Ramsay 22 éves lánya melltartó nélkül pózolt: Holly irtó dögös képet posztolt

Gordon Ramsay lánya melltartó nélküli képe merészre sikeredett.

gordon-és-holly-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay öt gyermeke közül többen fenn vannak Instagramon, közülük Tilly a legnépszerűbb, több mint 1,2 millióan kíváncsiak a posztjaira a közösségi platformon, ám másik két lánya, Megan és Holly sem panaszkodhatnak. Előbbit 222 ezren, utóbbit 288 ezren követik.

Középső lánya, Holly március 8-án, nőnap alkalmából egy nagyon dögös fotót osztott meg magáról.

Gordon Ramsay lánya melltartó nélkül

Holly melltartó nélkül fotózkodott, ennyire merész felvételt még sosem tett közzé az Instagramján. Ezenkívül további felvételeket feltöltött a családja női tagjairól, akik minden áldott nap inspirálják őt. A többi képet ide kattintva nézheted meg.

holly
Fotó: Instagram/Holly Ramsay

A 22 éves lány szívesen mutatja meg dögösebb oldalát, január végén például egy szexi topban pózolt, ami nagy sikert aratott Instagramon.

2021-ben indította el podcastjét 21 & Over with Holly Ramsay néven, az első évad tavaly ment le, a mentális egészség volt a központi téma, így ezzel kapcsolatban készített beszélgetéseket más emberekkel. Ő maga is megjárta a poklot, 18 évesen szexuálisan zaklatták, emiatt poszttraumás stressz szindrómája lett. Három hónapot töltött pszichiátrián. Ez egy nagyon nehéz időszak volt számára.

2020 decemberében még az alkoholt is letette végleg, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, és lelki békéjét is megtalálta. A kiegyensúlyozottság a fotóin is jól látszik.

Jelenleg egyetemre jár, 2018-ban vették fel a London's Ravensbourne University hallgatói közé, ahol divattervezést tanul.

Michael Schumacher lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Schumacher lánya, Gina.

Michael Schumacher ritkán látott, 25 éves lánya ilyen bájos: Gina édesapja mosolyát örökölte

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük