Fotókon Kurt Cobain lánya: a 29 éves Frances a legendás zenész egyetlen gyermeke

Frances Bean Cobain csupán húsz hónapos volt, amikor az apja örökre lehunyta a szemeit.

Kurt Cobain lánya 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kurt Cobain, a Nirvana együttes zenésze 1994. április 5-én hunyt el, a legendás gitáros fiatal volt, csupán 27 esztendős.

Amikor tragikus módon véget vetett életének, kislánya, Frances Bean Cobain csupán húsz hónapos volt. A lány édesanyja Courtney Love, akit 1992-ben vett feleségül a rocker.

Kurt Cobain lánya, Frances

Frances Bean Cobain 1992. augusztus 18-án látta meg a napvilágot, az idén 30. születésnapját ünneplő lány idén januárban posztolt magáról utoljára az Instagram-oldalán. Egy éven keresztül nem is foglalkozott a közösségi oldalával, ami saját bevallása szerint nagyon jót tett neki lelkileg.

Gyermekkorát Seattle-ben és Los Angelesben töltötte, édesanyja, a nagynénik és a nagymamája nevelte fel. A Bard College-ben végezte tanulmányait, ahol művészet szakos hallgató volt. Mivel nagyon fotogén, ezért belevágott a modellkedésbe, 2006-ban az Elle magazinban szerepelt. Ezután elvállalt pár munkát, például 2017-ben Marc Jacobs tavaszi-nyári kampányának arca volt, azonban az alkotás az ő legnagyobb szenvedélye. Festményeit több alkalommal is kiállította már.

Sajnos még kicsi volt, amikor az édesapja örökre elment, így nem élhette meg sosem, milyen lehet az apa-lánya kapcsolat. A Rolling Stone-nak 2015-ben elmondta a véleményét arról, vajon Kurt Cobain miért vetett véget az életének olyan fiatalon.

- Eljutott arra a pontra, hogy végül minden darabját fel kellett áldoznia művészetének, mert a világ ezt követelte tőle. Szerintem ez volt az egyik fő kiváltó oka annak, miért érezte úgy, hogy már nem akar itt lenni, és mindenki boldogabb lenne nélküle.

Valójában, ha élt volna, lett volna apám. És ez hihetetlen élmény lett volna.

GettyImages-1053158882
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

2014-ben feleségül ment Isaiah Silva zenészhez, de 2016-ban tönkrement a házasságuk, válásukat 2017-ben mondták ki. Azóta újra rátalált a szerelem, 2021-ben szeretett bele Riley Hawk zenészbe és gördeszkásba.

Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted Freddie Mercury húga, Kashmira Cooke fotóit.

Így fest most Freddie Mercury húga: a 68 éves Kashmira vérbeli díva

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük