Gordon Ramsay felesége csillogó, arany estélyibe bújt: a 47 éves Tana hollywoodi dívaként festett
Gordon Ramsay felesége csak úgy ragyogott Brooklyn Beckham esküvőjén.

gordon-ramsay-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gordon Ramsay és családja sem hagyták ki múlt szombaton Brooklyn Beckham esküvőjét, a sztárséf felesége, Tana Ramsay olyan volt, akár egy hollywoodi díva.

A házaspár gyermekeikkel együtt vett részt a ceremónián, ami az év esküvőjének számított a sztárvilágban, rajtuk kívül a meghívottak között volt Serena és Venus Williams, Eva Longoria, Gigi Hadid vagy éppen a Spice Girlsből ismert Mel C és Mel B.

Gordon Ramsay felesége Brooklyn Beckham esküvőjén

Tana Ramsay egy csillogó, arany kreációban tündökölt Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvőjén, amit a floridai Palm Beachen tartottak meg. A 47 éves, ötgyermekes édesanya fantasztikusan nézett ki. 

Holly, Tana, Tilly, Megan és Gordon Ramsay boldogan pózoltak együtt.
Holly, Tana, Tilly, Megan és Gordon Ramsay boldogan pózoltak együtt.
Fotó: Instagram/Holly Ramsay

Gordon Ramsay és David Beckham 2006-ban barátkoztak össze, abban az évben a sztárséf felelt az ételekért az egykori focista partiján, amit a 2006-os vb alkalmából rendezett meg. Egyre szorosabbá vált a barátságuk, nem mellesleg a gyermekeik is egy korosztályba tartoznak. Ez alól kivételt élvez Ramsay legkisebb gyerkőce, Oscar, aki 2019 áprilisában született meg. 

Victoria Beckham és Tana Ramsay is egyre közelebb kerültek egymáshoz, annyira összekovácsolódtak, hogy előfordult, a két család együtt karácsonyozott. A gyerekeik a közösségi oldalaikon sűrűn posztolnak egymásról, így nem véletlen, hogy Ramsayék is rajta szerepeltek a vendéglistán.

ramseyék
Fotó: Profimedia

Az OK! magazin megírta, a séf megtiltotta a lányainak, hogy bármelyik Beckham fiúval randizzon, nem akarják, hogy emiatt tönkremenjen a viszonyuk. Arról is volt szó, hogy az exfutballista Ramsay egyik éttermébe fektet bele, de lemondtak a közös üzletelésről, nehogy a pénz nyomja rá a bélyegét a barátságukra.

Victoria Beckham így festett a fia esküvőjén

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek az esküvőn a Beckham család tagjairól, és pár meghívott hírességet is mutatunk.

Ezt is szeretjük