Victoria Beckham ezüst estélyiben ragyogott fia lagziján: így kapták le Daviddel a fotósok
Victoria Beckham gyönyörű ruhát viselt Brooklyn Beckham esküvőjén.

GettyImages-140046884
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham örömanyaként elegáns és kifinomult volt legidősebb fia, Brooklyn Beckham esküvőjén. A lagzit a floridai Palm Beachen rendezték meg szombaton. A lesifotósok ki nem hagyták volna az év lakodalmát, így több fotó is készült a násznépről a helyszínen.

Victoria Beckham ruhája Brooklyn Beckham esküvőjén

Mint ahogyan arról beszámoltunk, a Vogue magazin fotósát érte a megtiszteltetés, hogy megörökíthette Brooklyn Beckham és Nicole Peltz esküvőjét. Elsősorban az aráról közöltek több felvételt, amin nem lepődtünk meg, hiszen róla és Brooklynról szólt ez a nap.

A meghívottak közül páran feltettek fotókat a szettjükről, azonban Victoria Beckham egyelőre csak az ifjú pár közös képét osztotta meg közösségi oldalán, valószínűleg nem akarta a fiataloktól ellopni a show-t, pedig a rajongók fantáziáját nemcsak a menyasszony, hanem az örömanya ruhája is érdekli. Szerencsére az egyik lesifotósnak sikerült pár képet készítenie a divattervezőről, aki egy ezüst Valentino estélyiben ment a lagzira. Férjével kézen fogva örökítették meg őket.

Tegnap este a divattervező a közösségi oldalára is posztolt képeket.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek az esküvőn a Beckham család tagjairól, és pár meghívott hírességet is mutatunk.

Ezt is szeretjük