Jean-Paul Belmondo 18 éves lányából szőke szépség lett: fotókon a ritkán látott Stella

Stella Belmondóból gyönyörű nő lett.

stella-belmondo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo volt a 20. század egyik leglegendásabb színésze, olyan filmekben játszott, mint A profi, a Kifulladásig, A káprázatos vagy a Riói kaland. 2021. szeptember 6-án hunyta le örökre a szemeit a mindig jó kedélyű sztár. 88 évesen halt meg. Négy gyermeke született, legidősebb lánya, Patricia 1993-ban elhunyt, negyvenéves volt, Flore 1960-ban, Paul 1963-ban, Stella 2003-ban született.

Jean-Paul Belmondo lánya

Legkisebb gyermeke 2003 augusztusában született, édesanyja Nathalie Tardivel, aki korábban Belmondo felesége volt. Stella az egyetlen közös gyerekük. A cuki, szőke kislányból egy gyönyörű, érett felnőtt nő lett. Tavaly nyáron érettségizett le, bár a családjában sok a művészlélek, ő egy másik terület iránt érdeklődik, a politikatudomány vonalán képzeli el jövőjét. Nagyon büszke édesapja munkásságára. A káprázatos a kedvenc filmje tőle.

Amikor a filmcsillag elhunyt, néhány hónapra felfüggesztette Instagram-oldalát, de azóta visszatért, számos friss fotó található róla. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű, fiatal nő lett Jean-Paul Belmondo lányából.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük