Jean-Paul Belmondo 18 éves lányából szőke szépség lett: fotókon a ritkán látott Stella
Stella Belmondóból gyönyörű nő lett.

stella-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo volt a 20. század egyik leglegendásabb színésze, olyan filmekben játszott, mint A profi, a Kifulladásig, A káprázatos vagy a Riói kaland. 2021. szeptember 6-án hunyta le örökre a szemeit a mindig jó kedélyű sztár. 88 évesen halt meg. Négy gyermeke született, legidősebb lánya, Patricia 1993-ban elhunyt, negyvenéves volt, Flore 1960-ban, Paul 1963-ban, Stella 2003-ban született.

Jean-Paul Belmondo lánya

Legkisebb gyermeke 2003 augusztusában született, édesanyja Nathalie Tardivel, aki korábban Belmondo felesége volt. Stella az egyetlen közös gyerekük. A cuki, szőke kislányból egy gyönyörű, érett felnőtt nő lett. Tavaly nyáron érettségizett le, bár a családjában sok a művészlélek, ő egy másik terület iránt érdeklődik, a politikatudomány vonalán képzeli el jövőjét. Nagyon büszke édesapja munkásságára. A káprázatos a kedvenc filmje tőle.

Amikor a filmcsillag elhunyt, néhány hónapra felfüggesztette Instagram-oldalát, de azóta visszatért, számos friss fotó található róla. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű, fiatal nő lett Jean-Paul Belmondo lányából.

Ezt is szeretjük