Jean-Paul Belmondo és unokája megható, közös képeken: ilyen jó nagypapa volt a francia legenda

Annabelle Belmondo gyönyörű fotókkal emlékezett meg elhunyt nagypapájáról.

GettyImages-450407133

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo szeptember 6-án hunyta le örökre a szemeit, a francia színész 88 esztendős volt. Halálának híre az egész világot megrázta, Franciaországban állami gyászszertartás keretében búcsúztak el tőle szeptember 9-én, majd másnap eltemették. Bár utolsó hónapjaiban már érződött, hogy készül a halálra, mégis a vesztesége komoly űrt hagyott szerettei szívében. 

Jean-Paul Belmondo és unokája, Annabelle

Összesen négy gyermeke született: Patricia lánya 1953-ban látta meg a napvilágot, de ő sajnos 1994-ben elhunyt, Florence lánya 61, Paul fia 58 esztendős. A legkisebb gyermeke, Stella 18 éves lett idén augusztusban. Gyermekei mellett imádott unokái is színesítették a mindennapjait, Annabelle 1988-ban, Alessandro 1991-ben, Victor 1993-ban, Giacomo pedig 1998-ban született.

Egy szem lányunokája Instagram-oldalán emlékezett meg a hétvégén az elhunyt legendáról, csodálatos, régi felvételeket osztott meg kettejükről, a képeken látszik, mennyire erős volt a kötelék köztük, Belmondo szó szerint a tenyerén hordozta Annabelle-t.

"Mindenki egy olyan nagypapát érdemel, amilyen te is voltál. Áldottnak érzem magam, hogy az enyém pont te lehettél" - fogalmazta az Instagram-posztjában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép felvételeket töltött fel Annabelle nagypapájáról, Jean-Paul Belmondóról.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük