Jean-Paul Belmondo és unokája megható, közös képeken: ilyen jó nagypapa volt a francia legenda
Annabelle Belmondo gyönyörű fotókkal emlékezett meg elhunyt nagypapájáról.

GettyImages-450407133
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo szeptember 6-án hunyta le örökre a szemeit, a francia színész 88 esztendős volt. Halálának híre az egész világot megrázta, Franciaországban állami gyászszertartás keretében búcsúztak el tőle szeptember 9-én, majd másnap eltemették. Bár utolsó hónapjaiban már érződött, hogy készül a halálra, mégis a vesztesége komoly űrt hagyott szerettei szívében. 

Jean-Paul Belmondo és unokája, Annabelle

Összesen négy gyermeke született: Patricia lánya 1953-ban látta meg a napvilágot, de ő sajnos 1994-ben elhunyt, Florence lánya 61, Paul fia 58 esztendős. A legkisebb gyermeke, Stella 18 éves lett idén augusztusban. Gyermekei mellett imádott unokái is színesítették a mindennapjait, Annabelle 1988-ban, Alessandro 1991-ben, Victor 1993-ban, Giacomo pedig 1998-ban született.

Egy szem lányunokája Instagram-oldalán emlékezett meg a hétvégén az elhunyt legendáról, csodálatos, régi felvételeket osztott meg kettejükről, a képeken látszik, mennyire erős volt a kötelék köztük, Belmondo szó szerint a tenyerén hordozta Annabelle-t.

"Mindenki egy olyan nagypapát érdemel, amilyen te is voltál. Áldottnak érzem magam, hogy az enyém pont te lehettél" - fogalmazta az Instagram-posztjában.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép felvételeket töltött fel Annabelle nagypapájáról, Jean-Paul Belmondóról.

Ezt is szeretjük