18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 42 éves Gisele Bündchen meztelen fotójától mindenki szája tátva maradt: ilyen szexi kép készült róla

Gisele Bündchen csupán egy fekete magas sarkú csizmát viselt a fotózáson, nagyon szexi képek készültek a modellről.

gisele-bundchen-cover

Gisele Bündchen világhírű modell, akire különleges szépsége és kifinomult megjelenése miatt nagyon gyorsan felfigyeltek a divat világában.

A 42 éves szépségről hihetetlenül dögös, meztelen fénykép látott napvilágot, amelytől még a kommentelők álla is leesett. Közel 100 ezer kedvelést kapott rövid időn belül ez a tartalom. 

Gisele Bündchen meztelenül

Mario Testino divatfényképész az Instagram-oldalán osztotta meg azt a három híres modellből álló képválogatást, amelyen Gisele Bündchen is látható. A kép különlegessége abban rejlik, hogy a modell teljesen meztelen, csupán egy dögös csizmát visel. Az intim testrészei nem látszódnak, esztétikusan el vannak rejtve.

Haja kócos hullámokban hullik előre, testtartása hanyag, mégis nagyon szexi. Előregörnyedve néz a kamerába, oldalról fotózott képén félig még a melle is látszik. Több kommentelő megjegyezte, hogy szeretnének így kinézni negyvenéves koruk után, míg mások teljesen le voltak döbbenve az extra tartalom láttán.

„Te jó isten! Hogy lehet valaki ilyen csinos 42 évesen? Sárgulok az irigységtől!”

„Ezt már büntetni kellene, annyira dögös! A kedvenc modellem vagy, de hát ez a kép is megmagyarázza, hogy nem csoda” - dicsérte egy rajongó. 

Jennifer Lopez meztelen fotója

A szexi képet Daniella Midenge készítette róla, a fotós a saját Instagram-oldalára posztolta ki Jennifer Lopezről a felvételt. Természetesen törekedtek arra, hogy ne legyen ízléstelen a fotó, így a hírességet olyan pozícióban örökítették meg, hogy a testének legintimebb részei ne látszódjanak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük