Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston csókol jobban? Gerard Butler árulta el, kivel élvezte jobban az intim pillanatot

Gerard Butler csak csukott szemmel mert válaszolni a kényes kérdésre.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gerard Butler nagyon sármos és világszerte elismert színész, akiért millió nő rajong. Olyan alkotásokhoz adta már a nevét, mint a Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője vagy éppen az Exférj újratöltve című vígjáték. 

A fent említett két filmre a mai napig szívesen emlékszik vissza, hiszen a csókjelenetek emlékezetesre sikerültek mindkét kolléganőjével. 

Gerard Butler és Jennifer Aniston csókja

Az E! News oldala szúrt ki, hogy a színész a Plead the Fifth című műsorban Andy Cohen műsorvezetőnek felfedte, kivel élvezte jobban a csókot a munkái során. Két gyönyörű, szinte szexszimbólumnak számító színésznő neve is szóba került a kérdés kapcsán.

jennifer-ansiton-gerard
Fotó: Getty Images Hungary/John Phillips

Gerard Butler Angelina Jolie mellett játszott a 2003-as Lara Croft Tomb Raider: Az élet bölcsője című filmben, Jennifer Anistonnal pedig a 2010-es Exférj újratöltve vígjátékban, ahol csak úgy izzott köztük a levegő.

Amikor megkérdezték a színészt arról, hogy szerinte ki csókolt jobban, nagyon zavarba jött, és félt a választól. „Nem, ezt tudnunk kell!” - sürgette válaszadásra 50 Cent, aki szintén részt vett a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az arcába temette a kezét, miközben csukott szemmel válaszolt, elárulva, hogy szőke hajú kolléganőjével sokkal élvezetesebb volt a csókjelenet, mint Angelina Jolie-val.

gerard-butler
Fotó: Getty Images Hungary/Jamie McCarthy

- Jennifer Aniston - mondta ki.

Tudd meg, mit mondott Johnny Depp a csókjelenetről!

Johnny Depp és Keira Knightley csókjelenete nem mindennapira sikeredett, a színésznő odáig volt a csókért, míg a színész kínosan érezte magát.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük