Julia Roberts és George Clooney 80-szor vették fel a csókjelenetet: emiatt bénáztak ennyit

Julia Roberts és George Clooney vicces pillanatokat éltek át a forgatáson, ezért esett nehezükre a csókjelenet felvétele.

julia-roberts-george-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és George Clooney ikonikus páros a képernyőn. Több filmet készítettek már együtt, ilyen volt az Ocean’s Eleven és az Ocean’s Twelve, a Pénzes cápa vagy a 2022-ben debütáló Beugró a Paradicsomba.

Az utóbbi romantikus vígjáték forgatásán kerültek mulatságos helyzetbe, amely hatására képtelenek voltak odafigyelni a munkájukra. 

Julia Roberts és George Clooney csókjelenete

A People szúrta ki, hogy a színésznő megosztott pár vicces kulisszatitkot a film forgatásáról.

george-clooney-julia-roberts
Fotó: Getty Images Hungary/Randy Holmes

- Nagy forróság volt végig a helyszínen, és izzadtunk, a hajam a nyakamhoz tapadt. Minden olyan dolog megtörtént, amit nem szeretek, ráadásul úgy néztünk ki, mintha nagyon élveznénk mindezt. Ez az egész annyira hisztérikus és hihetetlen volt!

Egy ponton kénytelenek voltak felhagyni a poénkodással, amely Julia Roberts szerint nem volt könnyű feladat.

- Annyira szórakoztató volt az egész. Valószínűleg órákon át csinálhattuk volna, de aztán azt mondtuk magunknak: "Rendben, hagyjuk abba! Elég volt! Most abba kell hagynunk!”

2022 szeptemberében Roberts és Clooney a The New York Timesnak adott interjúban elárulták, hogy a filmben lévő csókjelenetük leforgatása közel hat hónapig tartott.

- Igen, valóban annyi volt. Mondtam is a feleségemnek, hogy 80 felvétel kellett hozzá, mire sikerült. Erre ő megkérdezte tőlem, hogy „Mi a fene?”

- Közel 79 felvételen nevettünk állandóan - indokolta meg, miért nem sikerült a csókjelenet.

Kate Hudson és Matthew McConaughey csókjelenete ezért sikerült rosszul

Kate Hudson és Matthew McConaughey több romantikus filmet készítettek már el együtt, az egyik a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a másik pedig a 2008-as Bolondok aranya. A színésznőnek az utóbbi forgatásáról nem túl kellemes emlékei vannak, erről is mesélt Jonathan Ross műsorában.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük