Johnny Depp számára ezért volt kínos a csókjelenet Keira Knightley-val: a színésznő pedig élvezte
Johnny Depp és Keira Knightley csókjelenete nem mindennapira sikeredett, a színésznő odáig volt a csókért, míg a színész kínosan érezte magát.

johnny-depp-keira2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp és Keira Knightley a 2003-as Karib-tenger kalózai című filmben dolgoztak együtt, alakításuk sokakat lenyűgözött. 

A köztük lévő kémia érezhető volt a képernyőn, azonban csak a színésznő élvezte az 59 éves sztár közelségét. A film forgatása során a legkellemetlenebb pillanat Depp számára a csókjelenet volt.

Johnny Depp és Keira Knightley csókja

A színész több mint 20 évvel idősebb kolléganőjénél, ebből pedig adódott pár furcsa helyzet, amelyet eleinte nehezen kezelt. Knightley mindössze 17 éves volt az első film forgatásakor, a Sparrow kapitányt megformáló sztár pedig 40 éves. 

johnny-depp-keira
Fotó: Getty Images

A színésznőnek egyáltalán nem okozott problémát, hogy csókolózzon a sármos férfival.

- Nem is kívánhatnék jobb csókjelenetet Johnny Depp-pel, azt hiszem, a 14 éves énem üvöltött örömében. Fantasztikus volt! Mit kívánhat még egy lány? Itt van Johnny Depp és Orlando Bloom, és én mindkettőjüket megcsókolhatom. Ez csodálatos! - nyilatkozta a TMZ-nek, amelyet a Showbiz Cheat Sheet oldal szúrt ki. 

Ami Deppet illeti, bevallotta, hogy furcsa érzés volt egy nála sokkal fiatalabb nőhöz ilyen közel kerülni. 

johnny-depp-keira3
Fotó: Getty Images Hungary/ Dave M. Benett

- Mindig kínos megcsókolni valakit, akivel nem álltok romantikus kapcsolatban, de az a tény, hogy Keira 20 évvel fiatalabb volt nálam, még kellemetlenebbé tette az egészet. Mégis jó szórakozás volt az egész, és mi megtettük, amit kellett - nyilatkozta a színész a Vanity Fair szerint.

Kate Hudson és Matthew McConaughey csókjelenete ezért sikerült rosszul

Kate Hudson és Matthew McConaughey több romantikus filmet készítettek már el együtt, az egyik a 2003-as Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a másik pedig a 2008-as Bolondok aranya. A színésznőnek az utóbbi forgatásáról nem túl kellemes emlékei vannak, erről is mesélt Jonathan Ross műsorában.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük